xx Seniorlag Herrar 1 aug 0kommentarer
  • Höstpremiär Svansteins IP tisdag 30/7 kl.20:00 PSFF- Skogså

xx Seniorlag Herrar 28 jul 0kommentarer
  • Notviken 2- PSFF 3-4 (1-2)

Målen PSFF. 0-1 Jacke R, 0-2 Loui, 3-3 Loui, 3-4 Miroscz. Det blev en händelserik och svängig match i värmen på Tunavallen. PSFF chockade hemmalaget genom att göra två mål i matchinledningen. Första målet var en riktig kanon signerad Jacob Rautila. Men Notviken reducerade efter en halvtimme genom notoriske målskytten Magnus Johansson. En ganska jämn och chansrik första halvlek med fördel PSFF. I andra halvlek tog Notviken över mer och mer och inbytte Rasmus Månsson skapade oro i PSFF med sin snabbhet. Kvitteringen kom den 70:e minuten. 3-2 målet kom kort efter och nu såg det ut som att poängen skulle stanna i Luleå. Men Loui ville annat och gjorde 3-3 i minut 80. I den 94:e minuten gör Miloscz osannolika 3-4. I PSFF plussar vi för mv Tim Johansson som värderade när han skulle komma ut. I backlinjen gör mittbackarna Matttias Ström och Melvin Älgamo en stabil insats. Mittfältsliberon Hector Garcia var planens bästa spelare och styrde spelet med sina precisa passningar. Framåt hotade Loui som med bättre flyt kunde gjort något mål till.Piggt inhopp av Miloscz. Kul att se att en hel del gamla PSFFare återfanns bland publiken och njöt av solskenet och spelet på plan. Seniorlag Herrar 2 jun 0kommentarer