• Arbetspass de 3 sista matcherna i Kvalserien

Arbetspass Kiosk och Grill LF Arena Kvalserien rullar på! Här kommer arbetspass för de tre sista hemmamatcherma i Kvalserien till HA. Kolla in passen i nedanstående länkar... Arbetspass KIOSK Kvalserie till HA. KLICKA HÄR! Arbetspass GRILL Kvalserie till HA. KLICKA HÄR! Kör hårt å Lycka till! Vänligen PHC Kansli J20 Region för 16 dagar sedan
  • NY STARTTID: PHC A-lag semifinal 5:5, sö 24/3...

Ny starttid 5:e och avgörande semifinal PHC - Bodens HF, söndag den 24/3. Med anledning av att Isstadion LF Arena är upptagen av Piteå Konståkningsklubbs tävling SKF Trofén, fre 22/3 – sö 24/3, så har A-lagsmatchen Piteå HC - Bodens HF ny starttid! Matchen ska starta kl 18:00. Samling KIOSK/KAFETERIA: Namn på tidigare publicerad lista "ARBETSPASS" markerade med fet stil kommer 1 tim och 30 min innan matchstart. Övriga kommer 1 tim innan matchstart. Samling GRILL: Namn på tidigare publicerad lista "ARBETSPASS" kommer alla 1 tim och 30 min innan matchstart. Notera: OVERTIME – SLUTSPEL Om en match är oavgjord efter tre perioder i en slutspelsmatch, ska matchen avgöras med overtime. Vanlig paus (18 min) ska genomföras och matchen ska spelas vidare i perioder om 20 minuter tills nästa mål görs. Ovanstående regel medför att KIOSK/KAFETERIA samt GRILL håller öppet fram tills dess att matchen är avgjord. Lycka till! Vänligen Piteå HC, Kansli J20 Region 22 mar
  • Arbetspass A-lag semifinaler mars 2024

Kafeteria och Grill LF Arena Semifinaler på gång! De 6 högst rankade lagen väljer motståndare bland de 6 lägst rankade lagen. Högst rankat lag spelar h-h-b-b-h. Torsdag 14/3 sker val av motståndare. Speldagar Piteå HC vs vald motståndare: *Lördag 16 mars, kl 16:00 *Söndag 17 mars, kl 16:00 *Ev 5:e match Söndag 24 mars, kl 16:00 Vad som händer efter avslutade semifinaler lär vi återkomma om... Kolla in länkarna... Arbetspass KIOSK/KAFETERIA semifinaler 2023/2024. KLICKA HÄR! Arbetspass GRILL semifinaler 2023/2024. KLICKA HÄR! NOTERA! TryckfelsNisse var framme i listan för GRILL! J18, Joel Berglund ska plockas bort från listan. På den platsen ska Petra Forsberg sättas in, Lycka till! Mvh PHC Kansli J20 Region 11 mar