• Referat: Per-Ols IBF - Hofors

Per-Ols - Hofors  7-2 (2-1, 2-0, 3-1 ) 45 minuters vila sen var det dax igen denna gång stod Hofors ( 5:a i Dala/ gästrike 2:an förra året)  på andra sidan. det var många sega ben i början och Hofors kunde redan i den första minuten ta ledningen men ju längre matchen led ju mer tog vi komandot.  Inför andra böt vi ni fyra friska par ben och nu vart det fart under fötterna på många och när matchen var dlut hade vi sprungit ifrån till 7-2. En mycket givande dag samtliga 23 tjejer ska ha mycket beröm för sina insattser. /Ledarna A-lag Damer ej aktiv 22 sep 2012
  • Referat: Per-Ols IBF - Borlänge

Per-Ols - Borlänge 11-5 ( 4-1, 5-1, 2-3 ) Lördagen inleddes mot Borlänge som förra året vart 3:a i Dala/gästrike 2:an. Vi skulle gå in och ha roligt och rulla boll, och som vi gjorde det i två perioder ledning med 9-2 inför sista perioden. Vi skulle fortsätta att rulla och låta bollen göra jobbet men riktigt så vart det inte utan vi gick ner i tempo och Borlänge tilläts ta över mer och mer och dom vinner sista med 3-2. Men tror att tjejerna redan hade dagens andra match i huvudet.  Vi bjöd den stora publiken på några riktigt läckra mål så hoppas dom kommer tillbaka när serien drar igång. /Ledarna A-lag Damer ej aktiv 22 sep 2012
  • Referat: Ludvika - Per-Ols IBF

Ingen framgång i Ludvika! Förlust för damerna mot Ludvika 3-1 (2-1, 0-0, 1-0 )  Ingen match att ta med sej något ifrån.  Vi försökte rulla boll men dom två med pipa ville inte låta oss lag göra upp genom att spela utan dom blåsta för minsta lilla ca en blåsning var 10 sekund. Spelmässigt gör vi ingen sämre match än Ludvika snarare tvärs om men man måste göra mål på sina chanser vilket Ludvika var bättre på än oss idag. Nu ser vi frammåt två träningsmatcher kvar att finslipa på. Vårat mål görs av Sandra Olsson. A-lag Damer ej aktiv 16 sep 2012
  • Referat: Knäppmora - Per-Ols IBF

9-3 ( 2-0, 2-2, 5-1 ) Storseger även i helgens match där Knäppmora stod för motståndet. Vi började matchen lite trevande men kom in i det efter hand och kunde göra två kassar i periodens andra hälft Inget bländande spel vi bjöd den stora publiked på.  Om första var så där så var andra sämre där vi inte hjälper varandra utan hoppas på att kompisen ska fixa det. Perioden slutar 2-2 Inför tredje lovade vi varandra att hjälpas åt där ute och vilken skillnad det blev. Redan efter 3 minuter ledde vi med 7-3 och matchen var avgjord. Vi fortsatte att rulla boll och skapade massor av chanser och gjorde två kassar till innan matchen var slut. Målskyttar: Linnea Berggren 4 Jossan Wallen 1+4 ass, Linn Eriksson 1, Agnes Rundström 1, Jonna Ahlkvist 1 och Malin Hellblad 1 A-lag Damer ej aktiv 9 sep 2012
  • Referat: Per-Ols IBF - Hedemora

Då var årets första träningsmatch spelad. Det vart storseger mot ett defensivt spelande Hedemora. Seger med 10-0 ( 3-0, 5-0, 2-0 ) Ett Hedemora som för övrigt förra helgen vann med 9-3 mot Salas U-lag. Vi gick in för att försöka fokuera på vårat eget spel  och lyckades tillslut hitta igenon Hedemoras försvarsspel och ledde med 3-0 efter första perioden. I andra ville vi hitta mer diagonalt genom Hedemoras försvar och då släppte det rejält 5-0 i  perioden med bud på mycket mer. I sista skulle vi ut och ge gärnet stressa sönder Hedemora men vi stressade upp oss själva och spelet vart lidande så med 10 kvar lugnade vi ner oss och rullade boll igen satte 2 bollar i nät. Sett till hela matchen en mycket bra match där alla visade upp en härlig villja.  Målskyttar var: Linnea Wennyr 2, Linnea Berggren 2, Emma Adolfsson 2, Lisa Karlsson 2, Malin Hellblad och Jossan Wallen varsitt. /Ledarna A-lag Damer ej aktiv 8 sep 2012