• Match mot Sotenäs

Match : Sotenäs Dag: Idag Tid: 18:30 Plats: Havsvallen Samling: 16:45 ÖB Ni följer matchen på Kungshamns IF Sotenäs U P15/16 - Herrestads AIF U16 https://minfotboll.app.link/57yYeUIKS8 Truppen: Rasmus Skogsberg Gabriel Anderberg Oskar Lönnvald Gzim Behrami Mauritz Malmlöv Victor Andersson Adnan Bellani Olof Lind Noel Kinnsjö Jansson Oliwer Settergren Edvin Nuhanovic Wictor Selven Gustav Röstlund Lukas Niemi Thelen FB-P-04 12 aug 2020 1kommentar
  • Vinst mot Orust

Om vår seriepremiär bestod av dystert väder så var söndagens batalj mot Orust tvärtom. Strålande sol och lite blåst(!) gjorde detta till en tuff match på många sätt. Det var nämligen Orust som började matchen bäst, med mycket fart och löpvilja. Vi hade svårt att få igång vårt spel och skapade för få målchanser för att vara nöjda med matchbilden. I den 30 minuten tar Orust ledningen. På en hörnretur lyckas deras spelare tråckla sig igenom flera av våra spelare och rulla in 1-0. Vi reagerar dock positivt på målet och börjar ta över matchen. I den 39e minuten har vi ett bra anfall där Theo får en djupledsboll av Victor. Theo spelar in bollen perfekt, där Erik dyker upp och kan raka in den till 1-1. I andra halvlek fortsätter vår press och vi har flera farliga målchanser som deras målvakt gör bra räddningar på. Det dröjer till den 69e minuten innan vi kan ta ledningen via en straff. Theo blir fälld och Adnan förvaltar straffen förtjänstfullt. Efter målet tar Orust över spelet igen och det dröjer inte länge innan dom kvitterar till 2-2 efter att vi har misslyckats med att få bort bollen vid två tillfällen. Våra killar visar ändå en bra inställning och ger sig inte. Med 10 minuter kvar så gör Gzim ett vackert mål där han efter passning av Victor, vänder bort sin försvarare och får bollen över målvakten in i mål. Efter detta känns det som att vi har hyfsad kontroll på matchen och slutresultatet skrivs till 3-2. Vi är glada över segern mot ett bra Orust, som gav oss en rejäl match. Vi tar med oss inställningen och viljan att vinna trots att inte spelet stämde idag. Vi vill ge extra beröm till Adnan som leder laget på ett föredömligt sätt. Vi är också tacksamma över att kunna ta med duktiga 05-or till matcherna. Dom bidrar med ett bra jobb och vågar göra skillnad. Nästa match spelas redan på onsdag. Då möter vi Sotenäs borta, 18:30. FB-P-04 11 aug 2020 0kommentarer
  • Vi tackar för oss!

Det har varit många roliga och givande år inom HAIF men nu har stunden kommit då beslutet att Anton pga studier måste sluta. Vi tackar alla killar och föräldrar samt tränare för den här tiden och önskar er all lycka i framtiden. Mvh Anton med familj FB-P-04 10 aug 2020 9kommentarer
  • Match mot Orust

En vecka har gått sedan seriepremiären och det är dags att ta oss an nästa motståndare som är Orust. Vi kommer uppdatera under matchen via: Herrestads AIF U16 - Myckleby IK https://minfotboll.app.link/2HLZqwDaM8 Tid: Söndag Kl 11:00 Plats: Unda Truppen: Rasmus Gustav Mauritz Olof Oliwer Edvin Gzim Adnan Lukas Erik Hugo Victor Theo Gabriel Oskar FB-P-04 8 aug 2020 0kommentarer
  • Vinst i seriepremiären

Det var dags för seriepremiär och Oddevold stod för motståndet denna höstliknande söndag i augusti. Vi får en bra start på matchen där framförallt Olof är den som ligger bakom mycket. Detta resulterar i 5 mål under de första 30 minuterna. Trots vår drömstart så ger inte Oddevold upp, utan reducerar till 5-1 efter en djupledsboll som deras anfallare hinner först på och kan placera in mellan benen på Ralle. Vi tar efter detta kommandot i matchen igen och lyckas göra ytterligare 1 mål innan halvtidsvilan. Till andra halvlek gör vi en del byten, vilket visar sig vara positivt för vår del. Vi fortsätter trumma på och med pigga ben skapar vi mängder med målchanser. Tyvärr finns inte skärpan där i alla lägen, men vi lyckas göra 6 mål till i andra halvlek och vinner matchen komfortabelt med 12-1. En eloge till hela laget, där alla tar jobbet trots att vi är i en stor ledning under nästan hela matchen. Dessutom kul att många av våra offensiva spelare fick göra mål. Vi tar med oss detta och ser fram emot nästa seriematch som är mot Orust, på söndag. Målen idag gjordes av: Olof, 3 Victor, 3 Isak, 2 Adnan, 1 Oliwer, 1 Gzim, 1 Theo, 1 FB-P-04 3 aug 2020 0kommentarer
  • Seriepremiär!!!

Nu på söndag tar vi i mot IK Oddevold hemma på Undavallen kl 11:00 Följande killar ska försvara våra svart vita färger: Rasmus Gabriel Edvin Gzim Theo Victor Lukas Oskar Axel Walter Casper Oliwer Olof Adnan Isak FB-P-04 1 aug 2020 0kommentarer