• Gothia Cup?

Hej. Jag har fått information avseende Gothia Cup som jag vill förmedla. Samtidigt har jag pratat med några av er kring hur vi skall förhålla oss till vilket ”lag” som avses om vi åker. Att träffas i dessa tider går inte. Hur många är fortfarande kvar i detta forum för p-04? Skulle vi kunna föra ett resonemang här? Svara gärna snabbt om ni fortfarande har tillgång till forumet? Är det någon av er tränare som har tillgång så svara ni med. Christian (Noahs pappa) FB-P-04 22 jan 2021 16kommentarer
  • Tack för oss !

Hej! Vi har båda bestämt oss för att inte vara kvar i Haif nästa säsong. Det känns tråkigt att inte få följa er utveckling, men vi vet att det kommer gå bra för er, då ni är ett talangfullt och härligt gäng. Vi har verkligen njutit av dessa månader och haft jättekul tillsammans med er! Vi önskar er ett stort lycka till nästa säsong. Hoppas att vi ses framöver! // Jonas & Micke. FB-P-04 30 nov 2020 0kommentarer
  • Gothia cup 2021

Hej. Vår anmälan för Gothia cup 2020 är nu överförd till 2021. Vi spelar i B17, kategori A. Boendekostnaden/anmälningsavgiften är 2680kr per person och skall betalas som en klumpsumma senast 10 maj. Jag tror vi behöver ha ett möte om hur vi skall göra med insamling av pengar, tränare,. Vi har en ny tränargrupp, är ni villiga att åka med? Jag kan åta mig att sammankalla till ett möte i okt/nov. Är det ok? Christian, Noahs pappa FB-P-04 17 sep 2020 5kommentarer
  • Bingolotto

Nu till helgen och nästa har vi bingolotter på citygross passen är lördag 12.00 till 14.00 14.00 till 16.00 söndag 13.00 till 15.00 och 15.00 till 17.00 två st per pass. FB-P-04 8 sep 2020 3kommentarer
  • Förlust mot Gif/Lsk

Idag var det dags för en tidig seriefinal mot Grohed/Ljungskile. Vi åkte till Grohedsvallen för att försöka hålla vår trend med idel vinster i behåll. Det är till en början en jämn match med mycket kamp utan några klara målchanser. Det är efter en snöplig situation Gif/Lsk kan ta ledningen. Efter en för lång djupledsboll så får vi en felträff där bollen oturligt går till deras forward som kan lägga in bollen i öppet mål. Målet ger Gif/Lsk energi och inte långt därefter gör dom både 2 och 3-0. Vi har svårt att få till något spel och fastnar ofta i deras höga press. Det är när vi börjar spela lite rakare som vi vaskar fram vår bästa chans i den första halvleken. Isak tar sig runt på högerkanten och spelar in till Oliwer som tyvärr träffar stolpen. Innan domaren blåser av för halvtid så har även 4-0 gjorts av våra motståndare. I halvlek pratar vi om att försöka spela lite enklare på egen planhalva då planen var studsig och svårspelad. I andra halvlek fortsätter Gif/Lsk att trumma på. Med 20 minuter kvar så leder dom med hela 7-0. Vi lyckas sedan putsa till siffrorna lite. Isak får två fina djupledsbollar som resulterar i frilägen. Vid det första friläget är Isak osjälvisk och ger Marre öppet mål. Vid det andra avslutar Isak själv och fastställer slutresultatet till 7-2. Vi visste om att vi åkte till matchen med begränsade förutsättningar, men det var tydligt att Gif/Lsk var både hetare, smartare och välförtjänta vinnare den här dagen. Vi får bryta ihop och träna ännu hårdare, så kommer vi tillbaka starkare. Vi tackar Adrian som med kort varsel ställde upp som målvakt. Ett extra plus för dagens insats till Isak, som ständigt var ett hot offensivt för vår del. Nästa match är borta mot Vallen på lördag, 10:30. FB-P-04 20 aug 2020 0kommentarer
  • Vinst mot Sotenäs

Den här onsdagen (12e augusti) åkte vi till fina Smögen. Havsvallens plan mådde till synes bra av ett inställt Amaze. När matchen drog igång så dröjde det inte många sekunder innan vi tog ledningen. I matchens första anfall så hittar Gabriel fram med en djupledsboll till Olof. Olof visar i sin tur kyla genom att i sidled passa Noel som kan lägga in bollen i öppet mål. Vår fantastiska start ger oss energi och leder till mängder med målchanser som tyvärr inte förvaltas på samma fina sätt. Tillslut får vi även in 2-0 genom Gzim, som efter en rörig hörnsituation kan peta in bollen i mål. Efter målet tappar vi mycket av vårt fina spel och det är istället Sotenäs som börjar styra spelet och skapa målchanser. Detta reder dock Ralle ut tack vare några fina insatser och 2-0 står sig halvleken ut. I andra halvlek fortsätter Sotenäs att ha kommando över spelet och vi får mest rikta in oss på försvarsspel. Något vi ändå löser ganska bra. Efter att Sotenäs haft några skott tätt utanför samt sin bästa målchans som innebar en nick i ribban, så börjar vi hitta lite omställningslägen. Med bättre skärpa och fokus så hade vi under den här perioden kunnat stänga matchen med ytterligare mål. Istället blir det en aning nervöst när Sotenäs reducerar med 2 minuter kvar. Vi lyckas ändå spela av de sista minuterna på ett bra sätt och vinner matchen med 2-1. För att sammanfatta den här matchen så vinner vi välförtjänt, men för att slippa nervösa slutminuter så måste vi bli bättre i de avgörande lägena. Första 20 minuterna är säsongens hittills bästa, där vi skapar mängder med målchanser. Resterande del av matchen består av mycket enkla misstag, men vi visar vilja och viker inte ner oss. Noel är matchens bästa spelare. Han var mycket nyttig för oss med sitt hårda arbete och fina bollbehandling. Ett extra plus också till Ralle i mål och vår backlinje med Gabriel och Edwin i spetsen. FB-P-04 20 aug 2020 0kommentarer
  • Nya Direktiv

Styrelsen i Haif har beslutat följande restriktioner: Restriktioner gällande verksamheten med hänsyn till Corona situationen. - Ingen publik på våra hemmamatcher. Glöm ej meddela våra motståndare. Använd våra omklädningsmöjligheter väldigt sparsamt. - Endast för mindre ombyte typ skor och förvaring av saker under match - Försöka att vara i omklädningen i omgångar, så få som möjligt åt gången. - Byt om hemma - Minimera tiden i omklädningsrummen vid matcher - Erbjud motståndarna dubbla omklädningsrum - Duscha hemma - Meddela motståndarna om dessa direktiv. - Ingen kiosk öppen FB-P-04 13 aug 2020 0kommentarer