• Ny förlust för Östavall

Östavall tog idag emot Kramfors-Alliansen hemma på Skogsvallen. Efter en mindre bra, chansfattig och mållös första halvlek så är det bortalaget som tar ledningen efter 70 minuters spel. I en grinig andra halvlek kämpar och försöker Östavall flytta upp spelet allt mer för att få till en kvittering men man lyckas inte få till det i avslutningarna och man gör heller inga mål i matchen. Det blir istället bortalaget Kramfors-Alliansen som på stopptid ökar på till 2-0 vilket också blir dagens slutresultat. 0 ledning A-lag Herrar 17 sep 2023 2kommentarer
  • Alnö vände och vann

På ett dimmigt Släda IP spelade idag Östavall mot Alnö. Första halvleken är spelmässigt jämn men chansfattig, Östavall skapar ändå några halvchanser och i slutet gör Jesper Grip 0-1 efter en fin prestation. Alnö kvitterar dock direkt i inledningen av andra halvlek. Motiverad av tabelläget flyttar Alnö upp allt mer och man tar också ledningen med kvarten kvar att spela. Östavall har några fina chanser till kvittering men man saknar den rätta skärpan i anslutningarna och Alnö håller undan och vinner matchen med 2-1. A-lag Herrar 9 sep 2023 1kommentar
  • Ingen dragning Sponsortavlan denna vecka

Då vår senaste hemmamatch i sista stund flyttades till Ånge IP drogs inga vinnare Sponsortavlan denna gång. Vi kommer istället att dra dubbelt nästkommande hemmamatch. A-lag Herrar 5 sep 2023 0kommentarer
  • Lucksta vände och vann

Östavall gör en riktigt bra hemmamatch mot serieledarna Lucksta på Ånge IP. Hemmalaget öppnade starkt och redan efter fem minuters spel gör Lukas Wikberg mycket snyggt 1-0 till hemmalaget. Halvleken blir jämn och tuff och Östavall håller sin ledning ändå in i slutet men ett par minuter innan halvtidsvilan kvitterar Lucksta till 1-1. Andra halvlek fortsätter som den första, spelmässigt jämn och fortsatt tufft spel. Med timmen spelad tar Östavall åter igen ledningen i matchen då Asad Abdi Mohamed Nur slår in en frisparksretur. Efter hemmalagets ledningsmål tar Lucksta över spelet allt mer och med drygt tio minuter kvar av matchen kvitterar man också till 2-2. Bara minuten senare tar man även ledningen i matchen för första gången. Hemmalaget orkar inte komma tillbaka till en kvittering utan det blir istället Lucksta som gör ytterligare ett mål och vinner matchen med 4-2. n ledningen i matchen A-lag Herrar 2 sep 2023 2kommentarer
  • Förlust borta mot Dvärsätts BK

Östavall förlorar en jämn bortamatch mot Dvärsätts BK, ett lag som inför dagens match hade lika många poäng som Östavall. Det dröjde till slutet av den första halvleken innan matchens första mål kommer och det är då Lukas Vikberg som ger bortalaget ledningen med 1-0. I inledningen av andra halvlek tilldöms Dvärsätt en straff som man också förvaltar till kvittering 1-1. I mitten av andra halvlek tar hemmalaget även ledningen i matchen, en ledning som kort därefter kvitteras då även Östavall tilldöms en straff som Asad Abdi Nur säkert slår in. Det blir ändå hemmalaget Dvärsätt som får sista ordet då man i slutet av matchen gör matchavgörande 3-2 som också blir slutresultatet. A-lag Herrar 27 aug 2023 2kommentarer