• Förlust i höstpremiären

När seriens andra halva startade under söndagen var det Hammarby som stod för motståndet. Vi förlorar matchen ned 3-1 (2-1). Vi kom snabbt i underläge och den 18 :e minuten gör Hammarby även 2-0. Dock bjuds vi in i matchen via ett frisparksmål av Joel. Halvleken är dock riktigt dålig från vår sida. I andra blir det spelmässigt bättre utan att några högre höjder nås. Hemmalaget avgör efter att tilldömts straff. Tim räddar men tyvärr slås returen in efter passivt agerande från våra spelare . Tråkigt att många inte orkar mer, dem är helt enkelt för dåligt tränade . Visst ligger ansvar på ledare se till att kondition och styrka finns , men det mesta av ansvaret ligger på individen själv. Vill tacka vikarierande coach Felipe för en bra insats P-00 21 aug 2017 0kommentarer
  • Blek insats mot Hammarby

Vårsäsongens avslutande match spelades på Kärrtorps IP som blev hemmaplan när Hammarby ville flytta matchen. Tyvärr avlutar vi på sämsta sätt, dålig inställning och attityd hos de flesta, endast 2-3 killar får godkännt. Vi förlorar matchen med 0-2 (0-1). Nu väntar sommarvila. Vila och avkoppling men glöm inte hålla igång så att kondition och bollkänsla är på topp när vi drar igång igen slutet av juli. Poängligor uppdaterade Trevlig sommar P-00 21 jun 2017 0kommentarer
  • Förlust borta mot Ingarö

Ingarö- Örby 3-1 (0-1) Matchen som spelades på naturgräs inleddes avvaktande från båda lagen. Ingarö har relativt stort bollinnehav utan att lyckas skapa några som helst farliga chanser. Istället är det vi som tar ledningen. Målet görs av Niko, som nickar in bollen efter ett mycket fint anfall och inlägg från Robin. En perfekt defensiv insats gör att vi leder i halvlek med matchen enda mål. I andra tappar vi lite, Ingarö tillåts göra två mål, detta i mitten av halvleken. Båda målen lite slumpartade. Vi får i slutänden till en forcering som är nära att resultera. Tyvärr lyckas vi inte, istället kontrar Ingarö in avgörande 3-1 i matchen slutskede. Ok insats från vår sida, vi krigar på och står upp bra. Motståndarna ett gäng griniga 01:or som med alla knep försökte påverka domaren, trist. Ny match på torsdag P-00 13 jun 2017 0kommentarer