• OiF/BK Union mot Växjö BK

Premiär för spel på Brunnsängen gav 3 goa poäng mot Växjö 😀 Vi startade i ett högt tempo vilket ledde fram till heta lägen redan i första minuten, men det dröjde ända till 31:a minuten innan Maja S. kunde stöta in bollen. Strax innan paus gör Maja Håkansson 2-0 och det känns tryggt när vi går till pausvila. I andra tar Växjö slut och vårt fina anfallsspel för rejäl utdelning Emmy Olofsson gör 3 o Maja Saar 2 ytterligare o ett till av Maja Håkansson.?😀 En grym laginsats med bra försvarsspel över hela planen och Julia Persson gör fina räddningar vilket leder till att vi håller nollan och vinner matchen med 8-0👐 Nu laddar vi om för ett härligt derby mot Karlshamn på fredag😀 YNWA 👊😀 Damlag OIF/BK Union 30 aug 2020 0kommentarer
  • Seriefinal mot Alvesta

Seriefinalen borta mot Alvesta slutade 2-2. Vi har väldigt svårt i första halvlek att få till något spel efter att Alvesta sätter stenhård press över hela plan. Vi har några få chanser men det är bortalaget som leder efter 45 min med 1-0. I andra höjer vi oss och vinnar mer närkamper vilket leder till att vi blir det spelförande laget. Maja Saar trycker in kvitteringen efter en retur och det sprider ännu mer energi i laget. Vi producera flera chanser men en duktig hemmamålvakt lyckas freda målet ända tills Emmys hörna distinkt nickas in av Anna Sletting. Tyvärr lyckas Alvesta utjämna på samma sätt i matchens sista minut. Det blir delad poäng mot en tuff motståndare. Nu gäller det att ladda om inför söndagens hemmamatch mot Växjö 😃 YNWA 👊😃 Damlag OIF/BK Union 27 aug 2020 0kommentarer
  • Tingsryd-OIF/BK Union

Bortamatch mot Tingsryd. Vi börjar bra och leder efter 25 minuter med 3-0. Men Tingsryd ger sig inte och sätter hård press på oss och försöker med en låg förvarslinje att stoppa våra anfall. De lyckas få in 2 bollar innan paus vilket leder att vi blir lite stressade o sämre spel från vår sida. Andra halvlek blir mycket kamp där vi har svårt med att sätta dit den sista avgörande sparken. Men när Emmy gör sin 3:e assist fram till Maja H, som får öppet mål och sätter dit 4-2 är saken klar. Maja S o Maja H blev dagens måskyttar med 2 var Nu laddar vi för en lite seriefinal mot Alvesta på torsdag 👍😃 Damlag OIF/BK Union 22 aug 2020 0kommentarer