• Referat: Ödåkra IF - Ekets GoIF

Toppmatch mot Ekets GOIF. Vi börjar bra idag och skapar ett par halvchanser. Vi har hyfsad kontroll på matchen. 0-0 efter första. I andra tar Eket ledningen då vi tappar boll i uppspel och de går på skott. 1-0 till dem inför sista perioden. Vi satsar framåt och är så när på att göra mål. Eket får upp bollen och lyckas med ett bra inspel och så står det 2-0. Vi ger inte upp och lyckas reducera med ett par minuter kvar. Med lite tur även kvitterat, men i ivern fram blottar vi oss så klart bakåt och de lyckas istället utöka till slutresultatet 3-1. Vi kämpar på, men kan bättre. Kändes som att de saknades lite luft i ballongen idag. Ibland vinner man. Ibland förlorar man. Vi gör båda som ett lag. Två matcher kvar att avsluta på ert positivt sätt. Vi önskar Ekets GOIF lycka till med seriespelet i höst. P-2007 4 okt 2020 0kommentarer
  • Referat: Västra Karups IF/Förslövs IF/Grevie GIK/Torekovs...

Match bort i Grevie. Vi möter ett ganska storvuxet lag med duktiga anfallare. Första perioden i medvind är jämn. Vi har fler skottlägen, men får inte in bollen. Istället får de en hörna och helt plötsligt underläge. I andra perioden har vi motvind. Bollarna rinner inte iväg och vi får ett bra tryck på dem. Efter hörna utjämnar vi på ett snyggt skott stolpe in. Vi har nu tagit över matchen och pressar högt och synkroniserat. Tack vare det vinner vi en frispark precis utanför deras straffområde. Vristskottet innebär 2-1 till oss i paus. I tredje perioden äger vi matchen i medvinden. Noah utnyttjar det på inspark och vips så leder vi med 3-1. Resterande del av matchen gör vi tre fantastiskt snygga spelmål. Slut 6-2 till oss efter en helgjuten insats där vi maler ner dem i sista perioden. De hade tre riktigt duktiga anfallare som kom med fart centralt mot vår mittfält och backlinje. Där gjorde vi det trångt och hade ett bra presspel där vi täckte upp första pressen med andra och tredjepress. Stor eloge till killarna. Svårt att spela bättre än idag mot så här bra lag. P-2007 27 sep 2020 0kommentarer
  • Referat: Ödåkra IF - Bjuvstorps FF/Billesholms GIF svart

En stabil seger idag mot Bjuvstorps FF som bjöd bra motstånd och bra spel. Defensivt är det bra, vi gör snygga spelmål och vi har en bra moral. Det som vi kan träna på i veckan är att få ner touchen och inte blir för långa i defensiven. Bra killar. P-2007 20 sep 2020 0kommentarer