• Laget mot Allerum (Hemma)

Söndag 21/4 17.00, samling 16.15 på Toftavallen. På bänken har vi följande. Pelle Olsson Daniel Lennon Oscar Kacprzak Adnan Hasanovic Alen Boric Oldboys för 14 dagar sedan 0kommentarer
  • Eskilsminne - Ödåkra 3-2 (1-0)

Eslilsminne är ett bra lag som spelar fin fotboll, trots att vi startar matchen med motvind så har vi koll på motståndet. De skapar inget märkvärdigt och vi har några sekvenser där vi spelar upp bra och kommer till avslut, dock känns avsluten något stressade. Vi får frispark på egen planhalva och tappar boll, Eskil spelare hugger den och rullar in 1-0. Resten av halvleken delar vi på anfallen utan att något speciellt händer. Vi startar andra halvlek med att ha en bra period, ganska omgående kvitterar vi genom Ted W. Vi fortsätter att rulla på bra och skapar några lägen utan att få in ledningsmålet. Med lite tur kanske vi skulle haft ett eller två mål. Eskilsminne är uppe i ett anfall och vi bryter men uppspelet/rensningen är inte bättre än att Eskilsminne vinner tillbaka bollen och avancerar i banan och avslutar, avslutet är inte bättre än att det ser ut att landa i Drilons keps dock styrs bollen på en (misstänkt) offside ståendes Eskil spelare och rullar i mål. Kort därefter utökar Eskilsminne till 3-1 genom en kontring där öifs hemjobb kunde varit bättre, 2-3 man fria på bakre där de enkelt kunde nicka in bollen bakom en chanslös Drilon. Vi trycker på lite och skapar några chanser, i slutet spelar Eskilsminne handboll i eget straffområde och Adnan lägger in reduceringen 2-3 på straff. Tyvärr var det inte många minuter kvar av matchen så vi hann inte lägga in någon slutforcering. Plus: spelade stundtals bra och kom till avslut. Minus: avsluten kan bli bättre, slarviga insatser vid målen. Vecka 16: träning på tisdag 19.00 (gräs) och sedan ett roligt derby på söndag. Oldboys för 19 dagar sedan 0kommentarer