25 maj 2023
19:00

Sjöviks SK

Referat: Östadkulle SK - Sjöviks SK

Vi fortsatte på den inslagna vägen från Sparsörmatchen och gör en riktigt bra första halvlek. Stundtals riktigt fin anfallsfotboll och stabilt försvarsspel i 45 minuter. Det enda vi släpper till egentligen är kalabalik i straffområdet i sista minuten.
Melwin gör 1-0 efter 20 minuter fint framspelad av Albin. 2-0 kommer på ett fint långskott i 37 minuten av Albin. 3 minuter senare kontrar Melwin in 3-0.

Andra halvlek blir sedan spel mot ett mål, vårat. Sjövik tar över helt. Det är ett under att vi lyckas hålla årets första nolla. Bland annat missar de en straff.
4-0 nickar Slättås in efter 3 minuter på en fint slagen frispark av William och matchens sista anfall gör Melwin sitt tredje mål för dagen och fastställer slutresultatet, 5-0.