Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Örebro SK Ungdom Bandy P-19

Följ

Bandy P-19

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej

Helgens cup

11 okt 179 visningar 4 kommentarer
11 okt 179 visningar 4 kommentarer
Christofer Broberg Kanslipersonal
4 kommentarer
 • 11 okt Sofia Hadders

  TACK! Bra!

  Rapportera

  Rapportera

 • 11 okt Magnus Bergström

  Max kan fram till 10.40 på lördagen.

  Rapportera

  Rapportera

 • 11 okt Jenny Skog

  Jag tycker att den 4:e, som inte behövs på isen, absolut ska hjälpa till i kiosken!

  I min värld är det både beundransvärt, fantastiskt och lite beklämmande att en vuxen människa (som inte har en egentlig koppling till våra barn) helt ideellt, på sin egen fritid, står en hel lördag och söndag i kiosken på Behrn åt VÅRA barn, för att hjälpa dem att kunna fortsätta med den sport som de delar en kärlek till!

  Domare och buss kostar och pengarna måste in på något sätt. Försäljningen gick ju inget vidare förra säsongen, så det finns som sagts på föräldramötet ett rejält underskott. Att jobba tillsammans i hallen är väl ett toppensätt att tjäna pengar på. Nu är de ju också så pass stora att de kan ta det ansvaret själva.

  Rapportera

  Rapportera

 • 11 okt Jenny Skog

  DU, Pär, är verkligen beundransvärd som sett till att de fick möjligheten att tjäna en slant till minus-lagkassan, som står i hallen i stort sett varenda helg, som tagit rollen som akut lagledare (när ingen av oss föräldrar axlat den rollen), som lovat att coacha grabbarna på match eftersom de nya tränarna inte har den möjligheten, som sköter X antal uppgifter som egentligen är någon annans att sköta...listan känns oändlig! Jag hoppas att grabbarna återgäldar åtminstone lite av allt du ger dem! Om det inte vore för dig skulle antagligen inte möjligheten att fortsätta spela bandy finnas för många av dem, så tack för all tid och energi du lägger ner! Slit inte ut dig helt! All kärlek!

  Rapportera

  Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in
Senast uppladdade video
Ingen video uppladdad Logga in och ladda upp ert första klipp
Senast uppdaterade album
Barmarksträning 2018 1 bild