• Truppen spikad för 21/22

Nu har vi spikat truppen som ska representera ÖSK Futsal i div.2 Örebro och P19 SFL Norra. Följande spelare ingår i truppen: Adam Aljaber(mv) Piter Kali(mv) Ali Nasari Sam Khalili Matteus Abrahamsson Abdihamid Adan Simón Albayrak Markus Balian Etiandro Barreto Alexis De Ridder Samuel Hermez Abdiomar Hosen Saddam Hussein Mohamud Cezar Köse Lahoud Lahdo Hassan Mohamed Salim Ali Mohammed Shaheed Nazari Scott Ntwari Rahman Nazeri Emanuel Özer #ÖSKFamiljen Ungdomsverksamhet 5 nov 2021 0kommentarer
  • Nu kör vi igång, äntligen!

Då var det dags igen! Som vi väntat på att äntligen få dra igång denna säsong med vårt U-lag. Vi börjar nu på torsdag 14/10 kl.20.45-22.00 på Tullängsskolan. Gamla spelare får info via sms, har du inte fått sms? Hör av dig till Huerta. Mer info om upplägg, tränarstab, säsongsplanering, serier, cuper kommer vid senare tillfälle när vi varit igång ett tag och allt satt sig. Är du ny och intresserad? Ange gärna namn, ålder och tidigare futsalerfarenhet så tar vi det därifrån. Kontakta Victor Huerta på 070 611 76 68. Ungdomsverksamhet 12 okt 2021 0kommentarer
  • Seger i seriepremiären!

3p för U-laget i premiären! Matchen spelades i Rostaskolan, U-laget kom till spel med följande trupp: 30 Emil Björklund (Mv, A-laget) 92 Rasmus Mereväli (Mv) 6. Abbubakar Abduwalli 7. Sebastian Forsberg (K) 8. Ali Nasiri 9. Shaheed Nazari 11. Etiandro Barreto 14. Patrik Magnusson 15. Albin Björnram (A-laget) 19. Sam Khalili (A-laget) 22. Daniel Shabanfhar 34. Albin Björnehaag Hemmalaget öppnade starkt och ÖSK var inte riktigt på tårna, redan efter 1minut tog Bosna ledningen med 1-0. Den ledningen stod sig inte länge, då ÖSK jobbade sig in i matchen och kunde kvittera efter 7min genom Albin Björnram. Laget fick momentum och kunde kvickt därpå även göra 1-2 och ta ledningen i matchen genom en kanonfrispark av Sam Khalili som lät sin vänsterfot tala - BOOM! Bosna var inte ofarliga, kunde relativt enkelt komma till lägen i den lilla hallen. Men ÖSK's Emil Björklund stod för flerklassiga räddningar. Dock kunde han inte stå emot när Bosnas evigt unge kapten Sead Arnautovic kvitterade till 2-2 efter 13min. Lagen bytte chanser med varandra, ÖSK fick inte ordning på försvarsspelet till en början. Men kunde via en omställning göra 2-3 återigen genom Sam Khalili. I samband med målet skadade sig en Bosna-spelare, vi hoppas att skadan inte är allvarlig. Efter paus kunde coach Ibbe organisera grabbarna och rätta till detaljerna i försvarsspelet som inte riktigt satt i den första halvleken. Återigen böljande och stundtals hårt spel lagen emellan, där lagen bytte chanser med varandra. Bosna kom upp och spelade jokerspel, något som ställde till vissa problem för ÖSK. Dock skulle det visa sig att försvarsspelet och en storspelande Emil Björklund bli avgörande, sista 6-7 minuterna skulle bli väldigt intensiva och avgörande för matchen. Albin Björnram gjorde sitt andra mål för kvällen i minut 34 och 2-4 var ett faktum. Abbe var inte klar där, utan kunde fullborda sitt hattrick i minut 37 och sätta den avgörande spiken i kistan till 2-5. Bosna gav sig inte och kunde en minut senare reducera till 3-5 med två minuter kvar. ÖSK höll undan och inkassera 3p och seger i premiären. En svårspelad match på en extremt liten plan, tufft motstånd och lite ringrostighet hos grabbarna idag, därför var det extra skönt att gå segrande ur matchen. Det finns mycket att förbättra och detta var lagets blott andra match för säsongen ( en inofficiell träningsmatch inkluderad). Extra plus i dagens match till trion från A-laget Björklund som stängde igen, Sam för 2 fina mål och givetvis Abbe Björnram för sitt hattrick. I övrigt gjorde grabbarna en gedigen arbetsinsats och visade fin moral och aggressivitet och stod upp bra i den fysiska kampen. Nästa match i div.2 är fredag 13/11 kl.21.00 i Idrottshuset mot IF Eker Örebro. #ForzaSvartvitt Ungdomsverksamhet 3 nov 2020 0kommentarer