• Förlust borta mot Mosserud

U-laget spelade under torsdagskvällen borta mot Mosserud i nya Tingvalla Arena I Karlstad. Matchen inleddes bra med 1 - 0 redan i den andra matchminuten när Elias Sandholm stänkte dit den fint framspelad av Philip Garvö. Det vart dock matchens enda Örebro mål. Hemmalaget vann med 8 - 1 (4 - 1). Örebro spelade sista 25 minuterna med en man mindre efter att man åkt på ett rött kort som bedömdes som grovt. Dock var kanske den här perioden från minut 66 och framåt matchens bästa av Örebro. Man släpper bara in ett mål här trots spel med en man mindre. En tung förlust där lagkapten Favian Fägersten fick uppsöka sjukhus vid ställningen 1 - 1 med en befarad överkroppsskada. Ny match på söndag hemma i Behrn Arena när Helenelund gästar. Matchstart 14:30. Herr U 9 dec 2021 0kommentarer
  • Två förluster den gångna helgen

Örebro SK U har haft en intensiv helg med två matcher mot bra motstånd i herrarnas division 1 östra. I fredags spelade man borta mot Köping i Eskilstuna och under söndagen väntade hemmamatch mot GT/76 i Behrn Arena. Köping - Örebro 9 - 3 (4 - 1) En tuff match på Eskilstuna Isstadion mot ett Köping som inlett serien starkt och bl.a. vunnit klart mot Djurgården. Örebro gör ändå en godkänd insats men får tyvärr inte dit bollen på de många chanser som skapades. Köping lite vassare i de avgörande lägena. ÖSK målen gjrdes av Gustav Ekstedt 2 och Philip Garvö 1. Ekstedt var också klart bästa Örebrospelare denna kylslagna novemberkväll. Örebro - GT/76 2 - 7 (1 - 3) En spelmässigt ganska jämn match där Örebro tog ledningen med 1 - 0 per omgående genom Mats Williamsson. Återigen var motståndarna lite tightare i defensivt straffområdet och kyligare i det offensiva. Örebro gör ändå en klart godkänd insats men man behöver bli lite effektivare sett till antalet skapade chanser. Man har någonting riktigt bra på gång så det är bara att fortsätta jobba stenhårt tillsammans! ÖSK målen gjordes av Mats Williamsson och Eddy Bergström där den sistnämnde stid för en fin insats. Herr U 23 nov 2021 0kommentarer