Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Örebro Syrianska IF Ungdom U16/15

Följ

U16/15

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej

Kontaktinformation

Namn Örebro Syrianska IF Ungdom
E-post ungdom@orebrosyrianska.com

Om Örebro Syrianska IF Ungdom U16/15

Örebro Syrianska gör en U-lagsatsning med målet att bli en akademi som har för avsikt att mäta sig med de allra bästa.

Vår strävan är att utveckla och förbereda samtliga spelare för spel på elitnivå. Vi kommer göra detta genom att systematiskt arbeta med kompetenshöjning på spelaren/människan/den unges samtliga nivåer. Det fotbolls tekniska/taktiska, socialt, mentalt och fysiskt. I Örebro Syrianskas U-lag ska spelare vistas som är beredda att under ett antal år prioritera sin fotboll och på så vis ge sig själv en möjlighet att nå sina egna högt uppsatta mål.

U-lagets ledare har ett nära samarbete med Örebro Syrianskas A-lag för att på så vis skapa förståelse och samsyn gällande spelarnas utvecklingsområden. Vårat A-lag har i år kvalificerat sig för spel i div 1, vilket är en fantastisk möjlighet för föreningen Örebro Syrianska. Spelare som får möjlighet att delta i en potent akademi med närheten till seniorspel i div 1 har särskilt god chans att bli elitspelare på en nationell och så småningom en internationell scen.

Vi kommer delta i tre olika matchmiljöer, P16 nationell, P15 regional samt P16 lokal. Nivåregleringen för dessa matchmiljöer på individnivå är relaterat till spelarens utvecklingsnivå. Vår strävan är att samtliga spelare ska få spela match i en stimulerande miljö för att utveckla de färdigheter vi arbetat med i vår träningsmiljö.

Om du som spelare har högt uppsatta mål och är beredd att ge fotbollen en rejäl chans under ett antal år ?
Då är du varmt välkommen att kontakta U-lagets huvudtränare Kenneth Blomberg 070-3887915 för att diskutera provspel.

Ambitiösa och varma fotbollshälsningar
Styrelse och ledare Örebro Syrianska