Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Örebro Syrianska IF Ungdom

Följ

Örebro Syrianska IF

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej

Kontaktinformation

Namn Örebro Syrianska IF Ungdom
Adress Box 15069
Postadress 70015 Örebro
Telefon 070-6586915
E-post ungdom@orebrosyrianska.com
Orgnr 802489-0207
Kontonr 8452-5,933 245 901-6

Om Örebro Syrianska IF Ungdom

Ungdomsverksamheten inom Örebro Syrianska IF består i dagsläget av 10-11 lag för pojkar och flickor. Vi utvärderar löpande möjligheten till att utöka verksamheten. Då det finns ett underlag och rätta förutsättningar (bl.a. ledare) startar vi nya lag. våra lag är i dagsläget i åldrarna P13-P04 samt F06-08 och F11.

Med hjälp av våra duktiga och engagerade ledare skall nyfikenhet och intresse väckas hos våra barn och ungdomar så att de väljer oss (läs Örebro Syrianska) framför andra fotbollsklubbar i Örebro.
För att ungdomsverksamheten skall stärkas, växa och behålla sin stabilitet förbereder våra ledare spelarna på en seniorverksamhet och en elitsatsning. Klubbens seniorlag (läs A-laget) deltar i ungdomssatsningen och kan t.ex. delta på ungdomslagens träningar för att fungera som goda förebilder och uppmuntra våra yngre spelare.

För att underlätta tillväxten i klubben planeras en fotbollsskola starta även till sommaren 2019. Mer info kommer att ges längre fram i god inför starten av fotbollsskolan. Kontakta gärna styrelsen för mer information och/eller vid frågor.

Hälsningar Styrelsen