Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Örebro Innebandy P-02/03/04/05

Följ

P-02/03/04/05

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Örebro Innebandy
Innebandy
P-02/03/04/05

Första matchen avklarad

18 okt 2015 2 kommentarer 343 visningar
Ulf Söderqvist Tränare
 • 19 okt 2015 Micael & Eva Jonsborg

  Hej Uffe.
  Jag är ber om ursäkt att alla "medlemmar" i laget får mitt meddelande till dig, men det var det enda vägen jag hittade ;) Det borde finnas ett sätt att lämna meddelanden till er tränare, som inte innebär att det blir ett "massutskick". Nåväl.
  På lördag den 24 okt spelar Svante fotbollsmatch och kommer inte kunna vara med. Jag misstänker att några fler av fotbollsspelarna inte kan vara med.
  De följande två veckorna är Svante med fam. bortresta och är åter 10 nov. Hoppas att det har blivit ett lag i innebandy då... Som läget är nu så kanske det räcker det med en (1) träning i veckan. Och att då alla spelare tränar samma dag i veckan. (Kanske tisdagar?) När/Om det blir fler spelare (mellan 10 - 15) så kan träningstillfällen också bli fler. Dessutom så behöver föreningen inte betala för träningstider som inte utnyttjas. Svante tränar på tisdag 20/10, men inte på fredag 23/10.

  Rapportera

  Rapportera

 • 21 okt 2015 Jerry Gray

  Tja Micke!
  Jag har märkt att det är rätt så vanligt att lag använda just gästboken för att kommunicera med tränare, även om jag skulle inte sköta det så.

  En möjlig lösning är att klicka på "Laget" ovan och sedan Ulf. Är du i loggat, då ser du hans mobilnummer. Samma gäller de övriga tränare.

  En annan lösning är att ledare användar sig av gruppsms som ledare skicka till alla spelare snabb info, med en konfiguration där spelarnas sms svar går endast till ledare, inte laget.

  Hälsningar,
  JG

  Rapportera

  Rapportera

Endast sidans medlemmar kan kommentera

Senast uppladdade video
Ingen video uppladdad Logga in och ladda upp ert första klipp
Senast uppdaterade album
Huvudmapp 1 bild