• Inför OPFF - Luleå SK

På lördag gästas vi av Luleå SK. OPFF föll senast mot Munksund/Skuthamn på bortaplan med 0-4 i en match där spelet ute på plan var jämnare än vad siffrorna visar. MSSK var effektiva och gjorde mål på sina chanser. Till matchen mot LSK är alla avstängningar över och inga skador och arbeten stör denna helg. LSK spelade senast 3-3 hemma mot Rönnskär. LSK låg under med 0-2 i paus, vände till 3-2 men kvitteringen kom i slutet. När OPFF besökte Hertsö IP i våras vann Luleå SK med 4-1. Följande trupp är uttagen: Målvakt: Keh Klo Boo (Bosse) Försvar: Liam Alldén, Elias Ylipåå, Petteri Pellikka, Joachim Juntti,, Melvin Rosén, Johannes Pääjärvi Mittfält: John Kalla, Nisse Kenttä, Petri Ritatörmä. Andrers Gramner, Dennis Mäki, Johan Svanlöv Forwards: Markus Prami, David Mikaelsson, Lenni Ravelin, Daniel Mäki, Oscar Sohlberg, Seniorlag Herrar för 16 dagar sedan 0kommentarer
  • Referat: Munksund/Skuthamn SK - Ohtana/Pajala FF

Munksund/Skuthamn vinner hemmamatchen mot Ohtana/Pajala med 4-0 (2-0). MSSK inleder vasst och i den 7.e minuten kommer ledningsmålet då Jens Jonsson vackert sätter bollen i Bosses högra kryss till hemmaledning 1-0, OPFF:s första läge komer en stund senare då Dennis Mäki kommer fri inne i straffområdet men skottet går utanför. Istället är det MSSK.s Viktor Jonsson som gör nästa mål när han tar sig från vänsterkanten in i straffområdet och prickar in bollen vid Bosses högra stolpe till 2-0. OP låter sig inte nedslås av baklängesmålen och har nästa läge då ett inspel från Melvin Rosén når Dennis som får bollen på knäet och mitt på målvakten. Vi går till paus med underläge 0-2 i en halvlek där vi ändå hållit upp spelet och också skapat ett par halvbra chanser. Andra halvlek är kvarten gammal när MSSK.s Filip Flodin får ett perfekt nickläge och bollen sitter i nättaket till 3-0. Spelmässigt gör OP ändå en bra andra halvlek där man stundtals äger mer boll än motståndaren. Matchens sista mål kommer i den 73:e minuten då vi slarvar i eget straffområde och bjuder Munksund/Skuthamn på ett friläge som Bosse räddar men på returen fäller Bosse en spelare med straff som följd. Joakim Öhlund är säker från straffpunkten och spikar slutsiffrorna till 4-0. Sett över hela matchen speglar 4-0 inte matchen men ett effektivt MSSK vinner ändå rättvist även om det inte var en 4-0 match. OPFF höll upp spelet väl och borde ha kunnat spräcka nollan. I OPFF går plussen till Liam Alldén i backlinjen, Nisse Kenttä och John Kalla på mittfältet och Lenni Ravelin i kedjan. Piggt inhoppn av Oscar Sohlberg. I MSSK plussar vi för Olle Jonsson i backlinjen,samt offensivt för Arvid Lövgren och Jens Jonsson. Domaren Joel Bäckström gjorde en utmärkt match. MSSK - OPFF: Hörnor 1-3, Avslut på mål; 7-3, Gula kort: 0-1, Röda kort: 1-0 Seniorlag Herrar 31 aug 0kommentarer
  • Inför Munksund/Skuthamn - OPFF

På lördag åker Ohtana/Pajala till Munksunds IP. OPFF kommer till spel utan Petteri Pellikka, Markus Prami och Anders Gramner men får tillbaka Daniel Mäki och Petri Ritatörmä efter avstängningar. OPFF tog sin första trepoängare på hemmaplan nör laget besegrade Rönnskär med 3-1. MSSK har i princip redan säkrat kontraktet men föll senast mot IFK Luleå Akademi med 0-3. När Munksund besökte oss i våras vann MSSK med 2-0 på Byavallen. Följande manskap kommer till spel på lördag: Målvakt: Keh Klo Boo (Bosse) Försvar: Liam Alldén, Elias Ylipåå, Joachim Juntti,, Melvin Rosén, Johannes Pääjärvi Mittfält: John Kalla, Nisse Kenttä, Petri Ritatörmä. Dennis Mäki, Johan Svanlöv Forwards: David Mikaelsson, Lenni Ravelin, Daniel Mäki, Oscar Sohlberg, Oliver Uusitalo Seniorlag Herrar 30 aug 0kommentarer