• Seger på Plantvallen!

NIF - Amsberg 4 - 1 (0 - 0) NIF vann fredagskvällens match på Plantvallen med 4 - 1 mot Amsberg. Därmed har NIF fått en bra start på säsongen med sju poäng av nio möjliga. Amsberg var ett lag som bjöd upp till kamp på ett bra sätt och efter halva matchen var det ovisst hur det skulle sluta och att det stod 0 - 0 i halvtid var rättvist. Men i den andra halvleken var NIF det bättre laget och vann till slut tämligen komfortabelt, trots att Amsberg kvitterade NIF:s första mål. NIF:s målskyttar var Jeppe, Fälldin, Oliver BG och Klykens pöjk som spelar i Amsberg och gjorde ett självmål. NIF möblerade om en hel del i laget under matchens gång och fick fram en bra slutprodukt och tre rättvisa poäng. Bävrarna fördelas som så här: FEM BÄVRAR Robin Dahlström Genomförde matchen med stor pondus och felfritt mittbacksspel. Trygg i alla aktioner. FYRA BÄVRAR Jesper Gunderson Började på mittfältet men lyftes upp som forward. Mycket svår för Amsberg att hantera, målskytt och grovjobbare. TRE BÄVRAR Elias Daun Bra på att ta rätt beslut och bra kommunikation med medspelare. Inget att göra åt målet som var ett friläge. Bra räddningar, bra fötter, stabilt agerande i 90 minuter. TVÅ BÄVRAR Gustav Fälldin Jobbade sig in i matchen efter en trevande start. Blev sedan bättre och bättre. Rungande kanonskott som gav 2 - 1 och viktiga vinster i varje nickduell. EN BÄVER Jacob Forsberg FIn insats på högerkanten med många lyckade framstötar. Svårstoppad med boll även när Amsberg försökte stoppa med både press och understöd. /POM A-lag Herrar 13 maj 2017 0kommentarer
  • Seger i seriepremiären!

NIF - Krylbo 6 - 1 (2 - 0) NIF A vann lätt seriepremiären på Plantvallen när Krylbo stod för motståndet. NIF var numret större än gästerna och vann med 6 - 1. NIF var väldigt bestämda i allt man gjorde från första till sista minut. Bestämt spel i närkamper, hårda och väladresserade passningar och avslut med ackuratess. Det var helt enkelt en premiärmatch med mersmak och det fanns inte mycket att klaga på. Efter en inledning med mål på hörna (Fälldin) efter fem minuter så flöt det på med ett spelövertag som blev större och större ju längre matchen fortskred. Till slut hade ett piggt, välspelande NIF gjort sex mål. Målskyttar var Oliver Gröndahl 3 mål, Fälldin, Manne och Rabenius. Alla i startelvan spelade 90 minuter och alla gjorde helgjutna insatser. BÄVRAR: 5 Bävrar Oliver Gröndahl Med tre mål på kontot blir Oliver man of the match. Kommer att göra många mål under säsongen. Producerade direkt. 4 Bävrar Jesper Gunderson Hade den defensiva rollen på mittfältet och var alltid med i defensiven. Klarade det i kombination med att vara mycket deltagande även framåt. 3 BÄVRAR Alexander Lindqwist Bildade ett väldigt stabilt mittbackspar tillsammans med Dahlström. Gjorde allt rätt. 2 BÄVRAR Gustav Fälldin Fälldin var liksom många andra i stort sett felfri. Är och blir viktig på det centrala mittfältet med fin blick, bra passningsfot och aviga men perfekta lösningar vid rätt tillfällen. EN BÄVER Magnus Andersson Kom till sin fulla rätt i den andra halvleken. Manne kom då ideligen fram på sin vänsterkant och gjorde både mål och hade fina framspelningar. Tyvärr räckte inte bävrarna till alla, men alla hade bäverkänning. Hatten av till alla för en bra premiärmatch. /POM A-lag Herrar 1 maj 2017 0kommentarer
  • Träningsmatch NIF - Skinnskatteberg 1 - 2 (0 - 0)

NIF - Skinnskatteberg 1 - 2 (0 - 0) Det blev uddamålsförlust för NIF i träningsmatchen mot Skinnskatteberg. I stormvind på konstgräsplanen i Ludvika vann division 4-laget Skinnskatteberg med 2 - 1. NIF var bra och spelförande första 30 minuterna av matchen. Sedan tog motståndarna över taktpinnen. Efter en mållös första halvlek gjorde Skinnskatteberg två snabba mål i början på den andra. NIF spelade då med bara 10 spelare efter en utvisning på Jeppe (två gula). Reduceringen kom i matchens sista sekunder när Magnus Andersson dundrade in en straff i krysset. A-lag Herrar 22 apr 2017 0kommentarer