• Herrarnas placeringsmatcher

Söndagen inleds med tre placeringsmatcher i herrklassen. 09.00 Match om 7:e pris Luleå SK - BBK U19 1-2 BBK-ungdomarna gjorde två snabba. LSK reducerade innan paus. Och 1-2 stod sig matchen ut. 10.10 Match om 5:e pris Skogså IF - TP 47 0-3 Nollan sprack med tolv minuter kvar och sedan kom ytterligare två mål sista fyra minuterna då TP vinner rättvist. 11.20 Match om 3:e pris Bodens BK A - Kiruna FF 1-0 En stundtals het batalj mellan två blivande seriekollegor i div 2. BBK tog ledningen efter 20 min. Sedan fick man ett rött kort och Kiruna hade mycket boll och jagade kvittering resten av matchen. Chanser saknades inte men något mål blev det inte trots ett andra rött BBK-kort i slutminuterna. Arnes Bil Cup 27 feb 2022 0kommentarer
  • Det blir NIK DFF mot BAIK i damfinalen

Det blir BAIK mot NIK DFF i damfinalen. Lira BK hade finalplatsen i egna händer men sprang på pumpen rejält, 2-9 mot Trångfors IF. Inför sista kvällsmatchen var förutsättningarna därmed givna. Kryss eller seger för NIK DFF skulle ge det finalpar det nu blev. Seger för BAIK och det hade blivit Lira-BAIK i final. Nu var NIK DFF det mer strukturerade och starkare laget. Det såg dock länge ut att bli 0-0 (vilket båda hade kunnat leva med) men med fem minuter kvar fick Miranda Viksten Waara på en riktig pärla till 1-0 för NIK DFF. Nu möts lagen igen i finak kl.14.00 på söndag. Arnes Bil Cup 26 feb 2022 0kommentarer
  • Liras herrar finalklara i overall

TP47 besegrade BBK U19 med 3-0. Det betyder att Lira BK är klara för herrfinal innan man kliver in på banan för lördagens sista herrmatch mot Kiruna FF. Uppdatering: En match som Kiruna vann med 4-0 med bud på mer. Arnes Bil Cup 26 feb 2022 0kommentarer
  • Notas till final från HA efter 1-0 på BBK

Det blev arrangörsföreningen NIK som tog finalplatsen från grupp HA. Detta efter tre raka segrar utan insläppt mål. Gruppfinalen slutade 1-0 mot Bodens BK. BBK slutar tvåa i gruppen på fyra poäng. Lika många poäng fick Skogså IF ihop efter 3-2 i avslutningsmatchen mot Luleå SK. Arnes Bil Cup 26 feb 2022 0kommentarer