Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Norrköpings HK P-06/07

Följ

P-06/07

Följ oss för uppdateringar
Följ

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

 • 15 okt Alex Malmgren

  Ang helgens match. Då serierna N1 och N2 spelas på olika sätt när det gäller spelveckor och N2 har haft och kommer ha uppehåll tills mitten av November har vi tagit bort den kallelsen vi skickade ut igår. Ny kallelse skickad till de killar som ännu inte spelat så mycket och är födda 07. Ny kallelse heter P06/07 mot P06/07..första kallelsen gäller alltså inte denna helg. Fråga om ni undrar

  Rapportera

  Rapportera

 • 13 okt Peter Hedenquist

  På torsdag är det fotografering i Sporthallen. Istället för att träna tänker vi köra teori, titta på matchsekvenser, vad gör grabbarna bra och det som är mindre bra. Vi startar vanlig tid 17.00 och kör fram till fotograferingen kl 18.40 som tar ca 30 minuter.

  Glöm inte matchställ med vit tröja samt inneskor!

  //Ledarna

  Rapportera

  Rapportera

 • 12 okt Vania Hjerpe  Bara en liten Påminnelse!! Att vi imorgon och tisdagar framöver tränar i Sporthallen 17-18:30.

  Rapportera

  Rapportera

 • 9 okt Peter Hedenquist

  Hej!

  Vi har tagit beslut om att flytta tisdagarnas träning från Mässhallen B till Sporthallen. Anledningen är att golvet i Mässhallen B är halt, vilket kan ge en ökad skaderisk för grabbarna och det vill vi undvika. En annan anledning är att vi nu tänker gå över till en mer individuell träning och att det då finns mer redskap och möjligheter i Sporthallen.

  Bytet av hall sker redan veckan som kommer och grabbarna är informerade i chattgruppen.
  Samma tid som förut gäller dvs 17-18.30.

  Mvh, Ledarna

  Rapportera

  Rapportera

 • 9 okt Vania Hjerpe

  När det gäller Idrottsrabatten så är det följande som gäller. Det är också en klubbförsäljning precis som Newbody. Det går inte att köpa sig fri utan det är 500 kr som ska swishas till TränarAlex 076-8040868 i detta fall. Ni kan välja att sälja häftena eller behålla dom själv. Vi har haft familjer som har sålt många häften och är det så att ni vill ha fler en 5 häften kan ni väl skriva det så kan ju de som har häften över lämna över sina.

  Rapportera

  Rapportera

 • 8 okt Rossana Bade

  Vi vill köpa hos fria denna gång från idrottsrabaten. Vem ska vi swisha till?

  Rapportera

  Rapportera

 • 8 okt Alex Malmgren

  Glöm inte hämta ut, sälja o redovisa idrottsrabatten..några buntar som ej hämtats

  Rapportera

  Rapportera

 • 8 okt Tina Ljungberg Hedenquist

  Det är lite svårtolkat i häftet kanske 😂😂 inte helt solklart.

  Rapportera

  Rapportera

 • 8 okt Tina Ljungberg Hedenquist

  Det står i häftet (23sidor 😱) från SHF om USM att de gästande lagen ska anmäla sig innan och att det rek 5 st (under rubriken match) och då tex föräldrar som kör. Är det så många föräldrar som kommer alltså? Bara en undran....

  Rapportera

  Rapportera

 • 8 okt Vania Hjerpe

  Hej hopp allesammans!! USM närmar sig :) Vi har ju 25 publikplatser att tillsätta, så jag tänker att grabbar, föräldrar som inte är funktionärer under helgen kanske vill komma och titta. Jag tänker att ni mailar mig på vania@hjerpes-maskincentra.se VILKEN DAG/DAGAR som ni önskar. Så kommer ni att få en deltagarbiljett för in passering under helgen.

  Rapportera

  Rapportera