• Kvällens maskotar ❤️💙

Matchens maskotar Nora HC - Västerås Pickels HC Matchens maskotar är: Rasmus Hallor, 6år Noah Linder, 4år Några frågor till grabbarna: 1: Favoritlag? -R: Nora HC -N: Bik Karlskoga 2: Favorit spelare? -R: Axel Hallor/Oskar Hallor -N: Joel Vinkel 3: Hur går det i kvällens match mellan Nora HC och Västerås Pickels HC? -R: 5-1 -N: 23-13 Hoppas ni trivdes under kvällens match ❤️💙 A-lag herr 21 okt 2023 0kommentarer
  • 💥NORA SKAKADE SERIESEGRARNA💥

Det var endast 11 tappra utespelare varav 2 st pojklagsspelare som Nora mönstrade mot Kvalseriesegrarna Sunne IK på bortaplan. Nora la upp en gameplan som byggde på ”äcklig disciplin” och tålamod samt att våga i spelet med puck. Nora spelade mycket bra i första perioden och skapade chanser bla ett ribbskott men Sunne kunde gå till periodvila med 1-0. Nora startade andra perioden i fortsatt pp från första perioden och var så när att trycka en retur redan i första minuten. Nora spelade mycket bra och kunde vända till en 2-1 ledning och hade ett jättebra pp där Sunne målvakten gjorde en ”tokräddning” med skölden på målvaktsklubban. I tredje perioden ökade Nora på till 3-1 men sedan gjorde Nora några felbeslut som ledde till ”bjudningar” som Sunne tackade och tog emot och kunde vända matchen till ledning med 5-3 men Nora gav inte upp och gjorde 5-4 och fick chansen i pp och sedan fick man en olycklig ensam utvisning och plockade ut målvakten för att fortsätta spela pp och gjorde det bra och skapa chanser mot Sunne målet bla räddas ett mål av klubbskaftet på Sunne målvakten. Men precis som matchen i Nora fick Sunne till slut ett läge att sätta pucken i tomt mål och spika slutresultat åter igen till 6-4. Sammanfattningsvis en mycket bra prestation av Nora där gameplanen höll i 49 minutrar samt att Andre stod för ett mycket bra målvaktsspel. Tack för allt stöd på läktarn under våra hemmamatcher och även bortamatcher och på sociala medier under säsongen ❤️💙 Slutresultat Sunne IK-Nora HC 6-4 (1-0, 0-2, 5-2) Skottstatistik 50-22 (17-9, 17-6, 16-7) 🚨🚨Axel Gisslen 🚨Axel Hallor 🚨Viktor Wickman Andre Rosenberg 89,79% (44/49) Även ett stort beröm till Anton Thiery Wase som gjorde debut i seniorsammanhang samt till Alfred Törling som gjorde en assist ❤️💙 A-lag herr 24 feb 2023 0kommentarer
  • FÖRLUST I MÅSTEMATCHEN

Inför kvällens bortamatch mot Kungsör var det bara vinst som gällde för Nora om säsongen skulle ha möjlighet att bli längre än Förkvalserien. Nora startade matchen bra och hade bla en styrning i stolpen men som tidigare matcher blev det ”stolpe ut”. Kungsör tog över spelet sista 10 minutrarna av första perioden i samband med två raka Nora utvisningar och kunde ta ledningen med 1-0 i powerplay. Kungsör gjorde även två ”psykologiska” mål i andra o tredje perioden efter 51 sekunder och 18 sekunder. Nora fick hela tiden jaga resultat och spelade stundtals bra utan att sätta dit pucken. Kungsör spelade ”tight” i mittzon och försvarszon och gjord en bra match medans Nora inte räckte till idag. Nu väntar avslutningsmatchen för säsongen och Förkvalserien borta mot Sunne IK på torsdag. Slutresultat Kungsör IK -Nora HC 6-1 (1-0, 2-1, 3-0) Skottstatistik 45-34 (19-9, 13-14, 13-11) 🚨 William Nielsen A-lag herr 22 feb 2023 0kommentarer