• Ansiktsmålning på Noradagarna

Nu är det klart och väldigt lyckat som vanligt. Glada barn och deras föräldrar köade för att få sin önskefigur målad i ansiktet. Generösa gåvor från Bergslagens Sparbank gladde förbipasserande. Stort tack till alla ni som gjorde en denna insats: Thea Sjöholm, Maja Skagerlund, Ella Skagerlund (Damlaget) , Lovelia Ingemarsson, Alice Cederborg och Alma Dahlin (F10-13) DAMLAG 6 jul 2023 0kommentarer
  • Förlust på hemmaplan

Efter ett snöpligt mål efter bara 1 minut, lyckades bollen rulla vår väg, med lite hjälp av en Västeråsspelare till 1-1. Surt att vi gick till halvtidsvilan med 1-2. Andra halvlek var fylld av ny energi men trots det duggade målen tätt till motståndarnas favör. Vi gav aldrig upp, krigade in i sista sekund. Tuva fick välförtjänt näta efter ett antal chanser. Mot slutet reducerade även Emma Lind och så fastställdes resultatet till 3-6. Nu har vi matchvila till den 11/6……då ni…. DAMLAG 28 maj 2023 1kommentar