Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Nynäshamns IBK HJ & JAS

Följ

HJ & JAS

Följ oss för uppdateringar
Följ
Nynäshamns IBK
Innebandy
HJ & JAS
Tabell
Lag M V O F P
1 FARSTA 4 3 1 0 10
2 VENDELSÖ 5 3 0 2 9
3 T/T 4 2 1 1 7
4 DIF 2 2 0 0 6
5 NACKA 4 2 0 2 6
6 HUDDINGE 3 1 2 0 5
7 TULLINGE 5 1 1 3 4
8 VÄRMDÖ 5 1 0 4 3
9 NIBK 4 0 1 3 1

Match

T/T

15 - 0
Strandhallen
8 oktober 2021
20:00

NIBK

Referat

Referat: T/T - NIBK

T/T - Nynäs 15-0 (4-0, 7-0, 4-0)
Skott: 38-12 (12-4, 12-4, 14-4)

Vi behöver inte ta er igenom period för period. T/T är numret för stort och spelar skjortan av oss. Det går fort och dom hade ett hemspring som stängde alla våra små möjligheter till spelvändningar..
Det är utan tvekan det bästa laget vi mött hittills.

Det finns skäl till det såklart. Vi spelar ju i JAS ett år för tidigt, det vet vi om och var tveksamma till att tacka ja då vi visste redan innan att några matcher kommer att se ut såhär. Vi har förberett truppen på det och hoppas dom mentalt kan förstå att det är en del innebandylektioner som kommer dyka upp. Klarar dom av det och inte bryr sig om att vissa motståndarspelare drar sig med kommentarer som "ni är sämst" osv så kommer detta vara väldigt utvecklande för vårt lilla gäng. Att ens klämma ur sig sån okunskap när man möter ett lag som i snitt är 1 1/2 år yngre med noll juniorerfarenhet visar ju bara att alla har nåt att jobba på, vi på spelet, andra spelare på ödmjukheten.

Ett annat skäl är ju såklart att stora klubbar som TT samlar ju på sig talanger från alla möjliga håll och har en trupp där alla i princip drömmer om Superligan. Innan junioråldern så har det varit väldigt jämnt, men då har vi också mött deras rena 04 lag utan värvningar i. I junioråldern så samlas ju talangerna i dom stora klubbarna där det är korta resavstånd. Vi kan inte värva, vi kan inte jobba smalt. Vi måste arbeta med varenda spelare vi har och försöka utveckla och utbilda dom så mycket det bara går. När vi väl kommer att möta lag i vår ålder (nästa säsong) så kommer det inte se ut såhär, vi kommer att torska ett gäng matcher då med, men inte såhär.
T/T var bra, riktigt bra, men dom ska nog inte blåsa för mycket solsken upp i sin egna rumpa, den här matchen med dom olika förhållandena och skeva balansen ska dom ju såklart vinna komfortabelt, allt annat hade varit konstigt.
Vi är inte nedslagna av detta, det har vi väntat oss. Vi hoppas att våra spelare ser hur fort det går när dom flyttar bollen, hur snabbt dom är uppe i rygg, hur dom arbetar med kroppen istället för klubban osv och sen själva jobbar med dom bitarna för att sakta men säkert bli bättre och bättre.
Rent coachmässigt fanns det ju såklart inte så mycket att göra, så länge ett flertal inte kan fylla år ett par gånger och skaffa sig ett par års juniorerfarenhet inom två minuter så är det bara att rida ut stormen.

Om vi tar till oss tempot och precis som idag ändå sliter på i alla 60 minuter fast det är hopplöst. Samlar ihop alla erfarenheter i en säck under säsongen så städas alla 03:or bort till nästa säsong, då kommer det bli mer rimligt att spela och då men först då kommer vi rent fysiskt matcha lagen och då blir det bra mycket roligare. Uppgiften idag är inte rimlig, den är övermäktig. Får man till ödmjukheten så kommer jag bli deras nya fan, för i övrigt var dom fantastiska. Som Bamse sa, är man stark måste man vara snäll.

En sak är vi iallfall bäst på, vi har på 10 år endast haft en handfull spelare som slutat spela innebandy ( 3 pga flytt). Det är inte dom stora starka klubbarna i närheten av. Det måste vi ta hänsyn till, samt att man har faktiskt rätt att få spela innebandy för att man älskar det, även om man inte är i toppen på näringskedjan.

/Coach
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A Utv P
Albin Hedblom 1 0 0 0 0
Anton Hansson 1 0 0 0 0
Anton Josephsson 1 0 0 0 0
Colin Rundberg 1 0 0 0 0
Dennis Blom 1 0 0 0 0
Emil Bylund 1 0 0 0 0
Emil Thorberg 1 0 0 0 0
Leon Stokki 1 0 0 0 0
Ludvig Löjdmark 1 0 0 0 0
Neo Lindblad 1 0 0 0 0
Oskar Oldenborg 1 0 0 0 0
Rasmus Bergne 1 0 0 0 0
William Strandberg 1 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist Utv Utvisningsminuter P Poäng
Spelarstatistik
Målvakter
Namn M G A Utv S IM P
Marcus Landahl 1 0 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist Utv Utvisningsminuter S Skott på mål IM Insläppta mål P Poäng