• Referat: Stuvsta IF - Nackdala AIS

Det här var en tuff match mot ett lag som kunde spela fotboll. De ledde med 1-0 i halvlek. I andra halvlek spelade vi bättre. Vi fick i gång passningsspelet, rörde oss bättre och jobbade hårt. Reduceringen kom också genom Dille. Efter det hade vi flera målchanser och bl.a. ett skott i stolpen. 1-1 speglade dock matchen bra. Ett särskillt tack till Dille, Mimma och Eve från F-97. Utan er hade vi inte klarat den här matchen. Matchens lirare: Madde klippa i försvaret, särskilt i andra halvlek. F-95 20 apr 2011 0kommentarer
  • Referat: Nackdala AIS - Haninge DFF 2

Det här blev en säker seger mot ett lag som har spelat bra mot alla topplagen. Vi började starkt med många bra anfall och Maja kunde göra två mål ganska snabbt. Sedan tappaade vi lite i intensitet, men Jennifer hade några bra nickar och Rubbe gjorde 3-0 innan paus. I andra halvlek spelade vi bra. Mickan höll nollan och Ami, Maja och Jennifer gjorde tre mål. Matchens lirare: Jennifer. Bra löpningar och bra på huvudet som vanligt men också flera bra uppspel i djupled den här matchen, och ett mål. F-95 25 sep 2010 0kommentarer
  • Referat: Tyresö FF 2 - Nackdala AIS

Vi visste att det här skulle bli en svår match, och det blev inte lättare av att vi bara var 12 spelare. Ändå kom vi från matchen med äran i behåll. Alla kämpade hela matchen trots att vi inte hade någon avbytare hela andra halvlek. Inget annat lag har lyckats göra 4 mål på Tyresö men vi lyckades. Vi fick också tre hårt dömda straffar mot oss. Matchens lirare: Jennifer Kämpade i varje närkamp och vann de flesta. Gjorde tre mål varav ett klockrent på nick. F-95 18 sep 2010 0kommentarer