Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Myresjö/Vetlanda FK Senior

Följ

Senior

Följ oss för uppdateringar
Följ

Bankeryd-MVFK 0-4 (0-1)

för 17 dagar sedan 2 kommentarer 213 visningar
2 kommentarer
 • för 17 dagar sedan Erkki Peltomaa

  Vi har nu vunnit över de sex lag som ligger på de sex sista placeringarna (7-12) i tabellen. Resterande omgångar handlar alltså om lag som är på placeringar 2-6. Man kan vänta sig att motståndet blir tuffare men vi har å andra sidan nu utvecklat ett spel på varje lagdel som fungerar bra, så det blir spännande matcher i resten av september och i oktober.

  Rapportera

  Rapportera

 • för 15 dagar sedan Erkki Peltomaa

  Nu har 8 av 12 lag spelat 6 matcher i serien och 3 lag har ryckt upp en liten ledning jämfört med andra. Förutom MVFK är det Haga och Vimmerby och dessa lag har 18, 16 respektive 15 poäng. Det 4:e laget Höreda har nio poäng men har spelat bara 5 matcher.
  Jag tror att ordningen mellan de 3 topplagen avgörs i de 3 matcher som spelas mellan dessa 3 lag 11/9, 18/9 och 3/10. I den första av dessa tre matcher spelar vi mot Vimmerby. på Vitalavallen. De poängförluster som Haga och Vimmerby har lidit av har kommit i matcherna mot Tenhult (Haga spelade oavgjord hemma mot Tenhult som vann hemma mot Vimmerby). Jag hoppas att det kommer mycket folk i dessa matcher och hejar på våra pöjkar till vinst. Vinner vi mot Vimmerby ligger vi väldigt bra till och med en oavgjord bibehåller vi våra chanser till avancemang.

  Rapportera

  Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in