IFK TUNA-MVFK 2-2 (2-2)

4 okt 2020 1 kommentar 492 visningar
1 kommentar
  • 4 okt 2020 Erkki Peltomaa

Ja, den här matchen borde vi vunnit med klara siffror. De första 15 minuterna och hela andra halvleken påminde miig om andra halvleken i matchen mot Bäckseda. Bollen dansade på deras mållinje första kvarten och hela andra halvleken utan att vilja gå in. Det hade till slut egentligen ingen betydelse när Stensjön hade börjat göra mål i Aneby.
    I det stora hela är jag dock nöjd med säsongen som helhet, Vårt unga lag spelade stundtals lysande men hade också små svackor som som gjorde att vi inte nådde kvalpplatsen.
    Kvaliten på domare har dock nått botten även det inte hade någon betydelse för slutresultatet i denna match,. Hur kan en domare hela matchen lyssna på protester från samma spelare utan att visa ut dem. Det fattar jag inte, Åtminstone 2-3 spelare från Tuna borde blivit utvisade för deras ständiga protester. Men ingen av dessa fick ens en varning!