• Tung höststart

2 matcher- 2 förluster. Bodaforsmatchen ska enligt hörsägen varit hyfsat jämn där vi ska ha haft chanser till kvittering mot serietrean. Mot Åseda fattas 7 st från matchen innan, många får prova nya platser och vi hänger inte alls med i första halvlek utan ligger under med 3-1 i paus. Bagarn försöker hitta på lite nytt till den andra halvleken startar och vi lyckas mycket bättre när domarna blåser igång matchen igen. Patrick gör sitt första mål i Myresjötröjan och vi har några chanser till kvittering men det vill sig inte utan Åseda gör ett fjärde mål och luften går ur oss. Vi tar med oss 2:a halvlek, några nya skador, tackar bortaklacken och ger beröm till Tim och Axel som gör det jättebra på nya positioner. Vi tar nya tag och spelar hemma mot Hultagård söndag 8/9 kl 12- välkomna. Seniorlag Herrar 29 aug 0kommentarer
  • Dax för fotboll igen

Nu när OS är slut så bjuds det på mycket live-fotboll på Myrvalla. Ni som vill se MIF:s A-lag får hia er till nästa vecka men ungdomslagen spelar hemma både på fredag och lördag. Är ni sugna redan ikväll så är det kvartsfinal i cupen mellan MVFK och Räppe Goif kl 18.45. Välkomna att heja på våra lag. Seniorlag Herrar 13 aug 0kommentarer
  • Kryss på Solviksvallen

Vårens sista match slutade oavgjort borta mot Farstorp. Efter en mållös första halvlek tar vi ledningen efter ett hårt långskott av Max högersläggan Jönsson. Vi fortsätter att spela bra fotboll till vi får ett mål i baken då blir vi lite ängsliga och tappar spelet. Beröm till alla för spelet den första timmen och för kämpainsatsen ända fram till slutsignalen. Tack till Robin och Grennborg som ställde upp när vi saknade några spelare och lite extra beröm till Tim, Gustav och Malek. När vi ändå är igång och tackar så fortsätter vi med domare, publik, Farstorp och bortaklacken som var lite tyst men bra ändå. Nu tar vi semester, läker våra skador och kollar på EM- vi ses i augusti igen. Ha en riktigt skön sommar! Seniorlag Herrar 4 jul 0kommentarer