• Derbyseger!

Det blev en riktig rolig söndag på Sjövallen! Vi startar matchen riktigt bra och är ordentligt på tårna, killarna var otroligt taggade redan från minut 1. Redan i 6e minuten gör vi 1-0 efter att Adam kommer runt på kanten och skickar in bollen i boxen, först på den är Danne som trycker in bollen. Vi fortsätter i samma tempo och i 13e minuten var det dags igen, vi får fast bollen på offensiv planhalva, Danne skickar vidare bollen till Bobbo som drar till strax utanför 16, och får till ett riktigt bra skott som letar sig bakom målvakten igen. Vi håller fortsatt bra tempo och gör det svårt för Hedekas, men på ett slumpvist sätt får dem till en längre boll som förre MIF-spelaren Leo Blomqvist gör ett otroligt fint individuellt nummer och gör 1-2. Skall tilläggas att detta var deras enda skott på mål i matchen. Så idag spelade det mindre roll, för vi var numret större, bara minuter senare är det dags igen, Danne tar emot en boll och passar kousa som gör sin kille på kanten skär in från kanten och sätter dit 3-1 till oss. I 35e minuten rasslar det till igen, Bobbo får bollen av Danne i ett liknande läge som sitt första mål och återigen drar han till och gör 4-1. 7 minuter senare lägger Hannes en längre boll som Danne förvaltar på bästa sätt och 5-1 är ett faktum. Detta blir även halvtidsresultatet. I andra halvlek går vi ned några procent vilket är förståeligt, men vi fortsätter ändå skapa. Vi har nog 3-4 riktigt heta möjligheter vi bränner där bl.a en straff. Men i den 75e sätter vi punkt för det, då Walid kommer först på en hörna och skallar in 6-1. Vi gör en otroligt bra första halvlek, där hela laget ska ha cred! Vi visar verkligen hur jäkla bra vi kan vara! Dagens 3 * blir lite annorlunda. *** Danne ** Bobbo och Calle * Edwin, Hannes, wahla och yazan. Nästa match dröjer till 28e April och då hoppas vi på att vi kan spela på våran Fina anläggning! A-lag Herrar 15 apr 0kommentarer
  • Derby Söndag!!

Idag beger vi oss till Hällevadsholm för att ta oss an Hedekas/Svarteborg i ett på förhand hett derby! Vi kommer otroligt taggade till denna matchen med ett grymt träningsläger bakom oss! Jonas ord inför matchen: Känslan är på topp i laget och vi kommer gå ut starkt direkt från start! Hoppas ni kommer och stöttar oss, 16.00 i Hällevadsholm A-lag Herrar 14 apr 0kommentarer
  • Träningsläger del 2

Fredag kväll bjöd på god mat och en spännande ”roliga timmen”! Vi satte även ihop en Munkedals IF startelva genom tiderna (kolla bild)! Lördag morgon blir det löpning runt Karlstad och på eftermiddagen en internmatch! 😊 Fler bilder kommer i en separat mapp A-lag Herrar 6 apr 1kommentar
  • Träningsläger

I helgen kommer vårat Herrlag div6 att vara på träningsläger i Karlstad! Vi kommer att uppdatera helgen allt eftersom! 15.00 så samlades vi på hotellet, checkade in och kollade in våra rum! 16.40 va det avfärd mot träningsanläggningen 17.00 startade träningen! Bilder kommer separat och löpande uppdateras under helgen 😊 A-lag Herrar 5 apr 0kommentarer
  • Förlust i premiären.

I vårsolen hade vi igår första seriematchen för säsongen mot bovall/hunnebo. Inledningsvis tilläts vi äga en hel del boll, utan att några större chanser skapades. Man såg att en hel del nerver fanns med i bilden, som det ska vara i första seriematchen för säsongen. I den 20e minuten kommer dock 0-1, detta efter bolltapp från våran sida på högersidan och detta utnyttjar hunnebo direkt. Efter detta tar hunnebo över lite och skapar en del hörnor och halvchanser, men får inte till det sista. Det samma gäller för oss, vi är påväg att rinna igenom några gånger, men vi är inte vän med bollen för dagen tyvärr. Runt 40e minuten får vi vårat gyllene läge att kvittera, Walid lyckas rycka sig fri men tyvärr går avslutet utanför. Och bara minuter senare kommer bovall upp i ett anfall där de får till ett avslut som går rätt på Yazans hand och dem får en straff som dem förvaltar, otroligt psykologiskt mål precis innan paus. Andra halvlek hinner knappt börja innan vi återigen får ett kanonläge! Kousa kommer fri snett från höger, men vi missar igen. Sedan står matchen och väger igen, men så i 62a minuten gör dem 3-0, tungt mål. Men vi ger inte upp och bara minuter senare står Gustav för en riktigt fin individuell prestation, när han gör ett par gubbar på kanten och spelar Sebbe till öppet mål. Vi fortsätter och försöka skapa nått, går över till 3-4-3 och vi får till lite halvchanser, men inte den riktiga chansen att göra 3-2 och som så ofta när man chansar framåt så släpper man på defensiven, i den 88e minuten gör bovall 4-1 på en kontring och sätter punkt för matchen. Spelmässigt är det en väldigt jämn match, men vi gör för enkla misstag som dem utnyttjar. Vi fortsätter att vara för inneffektiva vilket straffar sig när motståndarna är effektiva. Men vi tar nya tag, nästa match är också på Sjövallen fast då bortamatch mot Hedekas den matchen spelas 14/4. Matchens 3* *** Gustav **Hannes *Edwin Passar på att tacka publiken också, det var välfyllt igår! A-lag Herrar 2 apr 0kommentarer