Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Mossens BK

Följ

Mossens BK Klubbsida

Följ oss för uppdateringar
Följ
Mossens BK
Välj lag

Kontaktinformation

Namn Mossens BK
Adress Gibraltargatan 37
Postadress 41279 Göteborg
Telefon 070-2434576
E-post kansli@mossensbk.se
Orgnr 857203-0545
Swish 123 590 40 73
Kontonr Bankgiro: 739-0891

Om Mossens BK

Som uppmärksamma läsare redan kan se på vårt klubbemblem bildades Mossens 1932. Vi är alltså inne på vårt 87:e år, vilket gör oss till en av de äldre kvartersklubbarna i Göteborg.
Vi har 15 lag, där vårt damlag är vårt så kallade representationslag, och spelar i division 1 Norra Götaland. Klubben har cirka 500 medlemmar. Våra hemmaplaner är Guldheden södra och Mossens IP. Men våra damer spelar oftast på Valhalla IP - Mossens IP har inte sitt namn för intet...

Vi i Mossens ser oss som en klassisk breddklubb av traditionellt föreningssnitt som inte skulle överleva utan engagerade medlemmar som arbetar ideellt i föreningen. Inte för inte har vi som vårt motto att du som människa är i centrum.

Hos oss får alla som vill spela fotboll. Och det är på våra ungdomslag vi lägger våra största ambitioner, inte på att de ska vara bäst, utan på att våra spelare och ledare i första hand ska ha roligt tillsammans, utvecklas socialt, få kamrater och gärna lära sig mer om fotboll på kuppen.
Vi toppar aldrig ungdomslag, eller stöter ut någon från lagen eller klubben för att de är "dåliga". Hos oss i Mossens får alla plats. Det bevisas inte annat att Dunross är vår huvudsponsor i ungdomsverksamheten. De ställer krav på hur vi som klubb ska arbeta med ungdomar.
Klubben har spelare som kommer från hela stan, men majoriteten bor i centrala Göteborg.

En av de verksamheter som vi är stoltast över är "Fotbollskul", ingången till fotboll för barn och ungdomar. Och det är precis som det låter. Kul, gärna med fotboll - men inte alltid. Ibland är det bara frågan om ren lek - för det är vad barnen vill göra som styr. Gå gärna in på hemsidan och läs mer.
Varje år, oftast veckan innan midsommar, och de flesta barns första sommarlovsvecka, arrangerar vi också en populär fotbollsskola.

Funderar du på att börja spela fotboll, eller låta ditt barn spela fotboll? Hos oss är du och dina barn varmt och hjärtligt välkomna!