Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Morön BK

Följ

Morön BK

Följ oss för uppdateringar
Följ
Morön BK
Välj lag

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

 • 7 sep Bernth Henriksson

  Jag känner igen käbblet på eran sida. Så det låter det på många håll och käbblet kommer oftats från nån långt ifrån föreningsarbete.
  Bernth-Ivar i Stöde
  Om dasspaperet så gynnar man ju klubben om man om man köper, men man har ju rätt att skita i det !!!

  Rapportera

  Rapportera

 • Inlägget är rapporterat och granskas av sidans administratörer!

 • 24 aug David Morén

  Hej Janne. Om allt går bra så är konstgräset lagt klart nu på fredag 28/8. Springer man med fotbollsskor på underlaget UTAN en matta, blir det gropar som syns när mattan blir ditt lagd. Så kommun tvingades att ta ditt en maskin igen som plattade till underlaget igen. Så kommun stängde hela anläggningen så förhoppningsvis kan vi få ett konstgräs att spela och träna på 2020.

  Rapportera

  Rapportera

 • 24 aug Magdalena

  Hej Janne , som vi mailat ut tidigare är B planen avstängd på kommunens begäran tills dess de ger klartecken så att inte fördyrningar och förseningar uppstår . Som du säger är risken stor att bollar far in på A planen . Förhoppningsvis klart på fredag 👍 Mvh Magdalena

  Rapportera

  Rapportera

 • 24 aug Janne Holmström

  Fråga! Varför får pojkar 08 ej träna på B-planen idag? Visst är konstgräset lagt? sen vill jag även fråga om vad man trodde skulle ske på underlaget utan matta!? Att bollar skulle hamna där är ju en självklarhet, inget sabotage.

  Rapportera

  Rapportera

 • 14 nov 2019 Fredrik

  Jag undrar vad det är för fantastiskt papper som Morön BK har hittat för 250 per bal, då andra föreningar säljer för mellan 150-170 per bal....

  Rapportera

  Rapportera

 • 12 nov 2019 Lina Aldred

  Jag skulle vilja ha lite råd om hur vi ska motivera toalettpappersförsäljningen för att "rädda klubbens ekonomi" till våra spelares föräldrar då ni precis signat en ny amerikanska...misstänker att hon inte spelar gratis?! Förstår att man behöver spelare men i min värld väldigt taskig tajming...precis som nyheten om att klubben får drygt 200000kr dagen efter ni gått ut med krav på mer förförsäljning för ungdomsspelarna.

  Rapportera

  Rapportera

 • 5 nov 2019 Alfred Hellgren

  Jag kan svara angående besök hos ungdomslag eftersom det ligger på mig! Jag har under hösten hunnit besöka de flesta lagen, däribland p-08 Morön. Jag hade även med mig två a-lagsspelare som hjälpte till med övningarna och spelade med barnen. Tråkigt om det inte uppskattades, det var inte min uppfattning när jag var där! Att ”barnen aldrig sett röken” av oss är lite trist att läsa.

  Det finns ett fåtal lag jag inte hann med av olika anledningar men de är kontaktade och ligger först på listan till nästa säsong:) Övriga frågor har jag inte befogenhet att svara på.

  /Alfred, föreningsutvecklare mbk

  Rapportera

  Rapportera

 • 5 nov 2019 Helene Bergqvist

  Bra att Janne tog upp det hela

  Rapportera

  Rapportera

 • 5 nov 2019 Andreas Forsgren

  Kloka ord Janne.

  Rapportera

  Rapportera