• Enköping - Midas IBK

Säsongens jämnaste match slutar i ett oavgjort resultat mot Enköping. Första perioden börjar båda lagen starkt, trots att vi kände att vi hade en aning mer flyt så blir det ändå 1-1. Andra perioden fortsätter i samma anda, men denna gång lyckas inget av lagen få in något mål. Enköping trycker i sista perioden in ett ledningsmål, men med 2 minuter kvar har vi äntligen turen med oss och får in ett reduceringsmål. Fantastiskt bra jobbat av hela laget, men våran räddare i nöden, och därmed matchens lirare, är ju ändå Jonna i målet! Vilken stjärna! Tack till Enköping för den roliga matchen. Nästa match spelas i Uppsala den 8 februari mot Hagunda, vi laddar om till den. (Texten är kopierad från Midas IBK Dam Instagramsida) A-lag Damer 27 jan 2020 0kommentarer
  • Midas IBK - VÅSC

3 riktigt härliga poäng snor vi med oss efter årets hemmapremiär! Vi startar första perioden lite halvdåligt och ligger alltid steget efter motståndarna. Vi kliver sedan in i andra perioden med mycket mer vilja att göra mål, men lyckas ändå inte få in bollen. I tredje perioden däremot vänder det totalt och vi lyckas smälla in 5 mål, som till sist räcker för att vinna mot VÅSC som endast fått in 4 st. Matchens lirare går till Thelma Lindkvist ( som fick fin-fina priser av matchens sponsor Pelles Service ). Trots en axel som vägrar samarbeta, så sliter Thelma genom hela matchen - både i offensiven och defensiven. Vi är tillbaka i matchstället igen lördagen den 25/1 i Enköping. (Texten är kopierad från Midas IBK Dam instagram sida ) A-lag Damer 22 jan 2020 0kommentarer
  • DERBYSEGER mot Roslagsalliansen!!!

DERBYVINST !!! Årets sista match slutar med ett kanonresultat på 7-3! Vi går in på planen med en bra känsla i magen och ger allt från första sekund. Vi visste från början att Roslagsalliansen skulle bjuda på en match med hög intensitet, något vi pratat om mycket i veckan. Men som vi sagt tidigare så har vi en enorm lagmoral i laget och allt vi gör, gör vi för varandra. Och det blir ju dessutom lättare att vinna när man har en målvakt som räddar det mesta. Att hon dessutom räddar en straff, gör att hon blir matchens lirare! Vi vill även passa på att säga hur roligt det är att se så många i publiken. Det är precis den här typen av uppmärksamhet som daminnebandyn behöver för att locka de yngre generationerna. Tack så jättemycket för stödet. Vi förblir obesegrade och går nu upp i serieledning - vi ser fram emot sista halvan av den här säsongen. ( Texten är kopierad från Midas IBK Dam instagramsida ) A-lag Damer 15 dec 2019 1kommentar