• Matchreferat Östra Deje

En match som vi dominerar i princip helt och hållet. Vår höga press ger utdelning i form av många farliga avslutslägen. Vi vinner också många andra bollar på utspark som leder till ännu flera farliga lägen. Dessutom får vi möjligheten att träna på väldigt många hörnor i både första och andra halvleken . Till slut får vi med oss ett efterlängtat mål av Anna som trycker in bollen över linjen.Tyvärr blir det också de enda målet vi får till trots alla lägen då vi inte var tillräckligt precisa och resoluta i avsluten. Egentligen fanns det inget direkt hot mot eget mål fram till slutminuterna då ett misslyckat hemspel leder till ett slumpmål. Men vi tar med oss det positiva i att vi skapar många lägen som kan ge stor utdelning i seriespelet. Extra + till Linda, Anna och Layale Seniorer 6 apr 1kommentar
  • Matchen mot LFK U19

Vi möter ett lag med individuellt duktiga och kvicka spelare. I första halvlek har vi svårt att komma rätt i positioner och försvarsspel och hamnar på efterkälken. LFK gör 2 mål då vi inte lyckas få bort bollen i eget straffområde. I andra kommer vi bättre in i positionerna och vinner mer första o andra bollar o äger mer av spelet. Vi hittar också en del djupledsbollar som Moa o Elsa sprang på. Vi fick träna på fasta situationer o lyckades skapa en del farligheter och vi reducerar också då Tuva-Lee petar in en retur! I 83e gör Elsa 2-2 genom ett snyggt skott utifrån kanten! Samarbete hos forwards fungerar bra idag och de gör många fina prestationer. Extra plus går till Moa och Tess som gör en stark insats matchen igenom. Kul också att Linnea gör matchpremiär o att vi har två starka målvakter. /Tränarna Seniorer 1 apr 0kommentarer
  • Information om Våren 2024

Vi kommer att anorna en Lek och Grill Dag den 5/5 med alla lag. Seniorer 27 mar 0kommentarer
  • Strong DM match mot Skövde KIK

Vi startar matchen bra och kämpar på. I andra så tar de över lite grann men vi håller ändå uppe spelet. Alla kämpar på bra. Extra plus till Madde i mål som gör många fina räddningar. Även plus till Tess och backlinjen som gör en bra kämparinsats. Ledarna Seniorer 16 mar 0kommentarer
  • Förlust i DM mot Skultorp

Vi startar matchen bra och vi håller ihop laget. Men i mitten på första halvlek tar Skultorp ledningen med 1-0 och inte långt därefter utökar de till 2-0. Vi försöker hota framåt och skapa lägen, men målet kom inte förräns i 36:e minuten. Då Johanna drar igenom backlinjen och trycker in bollen i mål. Under matchens gång gör Emma många fina räddningar som gör att andra halvlek blir mållöst. Matchen slutade 2-1 till Skultorp. Tränarna Seniorer 10 mar 0kommentarer
  • Vinst i DM!

En bra första halvlek med många målchanser. Vi visade också prov på fina uppspel genom hela laget. Madde räddar ett farligt avslut som går i stolpen. I andra halvlek faller vi tillbaka spelmässigt men fortsätter jobba o gör ändå 2 mål. Första av Johanna som osjälviskt passar men får tillbaka den på retur o sätter den säkert. Andra tar Moa hand om ett uppspel o vänder om o placerar den i mål! Madde o våra två mittbackar bidrar till fin stabilitet. Bra insats av hela laget. Tränarna Seniorer 2 mar 1kommentar