Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Mariebergs SK

Följ

Mariebergs SK

Följ oss för uppdateringar
Följ

Kontaktinformation

Namn Mariebergs SK
Adress Box 12031
Postadress 10221 Stockholm
E-post info@mariebergssk.se
Orgnr 802008-2288
Swish 123 199 4011
Knatteskolan

Om Mariebergs SK

Mariebergs SK består av cirka 400 medlemmar fördelat på de två sektionerna fotboll och innebandy. Inriktningen är breddverksamhet och fokus ligger i huvudsak på att skapa och bibehålla en gedigen ungdomsverksamhet inom både fotbollen och innebandyn.

Vi jobbar efter mottot "Alla får va' med och lira", och välkomnar alltid nya medlemmar, både spelare och föräldrar.

Historik
Mariebergs Sportklubb är ett resultat av en sammanslagning 1977. Två anrika Kungsholmsklubbar, Rålambshovs IF och Kungsholmens SK, slogs ihop för att optimera ungdomsutvecklingen och öka konkurrenskraften på seniornivå inom fotbollen.

I slutet av 80-talet föddes en ny sektion i klubben, bandy. Många fotbollsspelare ville hålla igång även under vinterhalvåret men med tiden blev det svårare att få ihop tillräckligt med spelare och ekonomin var ansträngd. Det fanns heller ingen ungdomssatsning utan enbart ett herrlag. Våren 2008 togs beslutet togs att lägga ner bandyverksamheten.

90-talet var efter några tunga år näst intill ett renässans-decennium för MSK. Fotbollsherrarna återvände till division 5 och etablerade laget där. Det tillkom nu också ett damlag inom fotbollen, vilket vi är glada och stolta att fortfarande ha kvar i klubben. Under 90-talet startades också en tredje sektion upp, innebandyn.