• Oavgjort borta mot Alingsås!!

Det blev 1 poäng med hem till Värmland ifrån bortamatchen mot Alingsås. Det var första gången på naturgräs för tjejerna då vi spelade på Alingsås fina anläggning Mjörnvallen. Det var en jämn tillställning där Alingsås tar ledningen i den 37e minuten efter en tilltrasslad situation i straffområdet där vi inte lyckas få bort bollen utan Alingsås kan peta in bollen från nära håll. Sedan i den 44e minuten får vi en frispark på egen planhalva som Felicia lyfter mot straffpunkten och bolen letar sig fram till en fristående Joudi som behärskat rullar in bollen till höger om målvakten. Och resultat står sig halvleken ut. I andra halvleks 6e minut får vi en frispark på vänsterkanten som Felica sätter i bortre burgaveln och vi har vänt underläge till ledning med 2-1. Sedan kämpar vi emot ända till 86e minuten då får vi en felaktigt dömd hörna inot oss som resulterarar i att Alingsås får en frispark precis utanför straffområdet som dom gör 2-2 och det står sig matchen ut. Tjejerna gör en heroisk insats med tanke på att det var första matchen på gräs, varmt och bara 2 avbytare. Nu laddar vi för en ny bra tränings vecka och sedan ny match på söndag kl 14.00 hemma på Strandvallen mot Jitex. F-19 4 maj 0kommentarer
  • Alingsås borta nästa match!!

Borta match mot Alingsås på lördag och troligtvis första matchen på naturgräs för säsongen. Matchen spelas lördag kl 14.00 på Mjörnvallen om ni inte är på plats går det att se matchen liv på "Min fotboll". Efter en bra tränings vecka åker vi dit med samma lag som senaste matchen. F-19 3 maj 0kommentarer
  • Hemma seger mot Malmö FF!!

Söndagens möte i F19 serien mellan Mallbackens IF och Malmö FF i ett regnigt Sunne slutade med att alla poängen gick till Mallbacken efter att ha vänt ett 0-1 underläge till seger med 2-1. Malmö tar ledningen i 10e minuten efter ett snabbt anfall på vänster kanten och inspel till mitten och ett direkt skott över Malin i Mallbackens mål. I 28e minuten kvitterar Lovisa på straff efter att Freja blivit fälld efter en bra omställning på vänster kanten. Ställningen i halvlek är 1-1 och i 52a minuten så får Cecilia en passning från Felicia och snurrar med Malmö försvaret på vänsterkanten och lyfter in bollen i bortre hörnet och ställningen är 2-1 till Mallbacken. Malmö pressar på på slutet men tjejerna håller undan och första segern är klar. Nu har vi visat A-laget att det går att slå Malmö FF så det är bara att åka ner till Malmö på onsdag och göra likadant. Hela laget gör en riktig kämpa insats med lite extra plus till Malin i målet och Cecila som både gör och räddar mål. Sen önskar vi krya på dig till Hilda som blev utbytt skadad med uttänjt ledband i foten. Nästa match är borta mot Alingsås på lördag. F-19 28 apr 0kommentarer