• Hemma match mot Malmö FF!!

På söndag den 28e april kl 12.00 är det dags för Mallbackens F19 lag igen då dom "Himmelsblå" Malmö FF kommer till Fryxellska för att spela match i Svenska Spel F19 Vårserie Södra 2024. Varmt välkomna!!!! Söndag 28e april kl 12.00 på Fryxellska F-19 för 13 dagar sedan 0kommentarer
  • Sur hemma förlsust mot Lidköping.

Det blev förlust med 1-2 hemma mot Lidköping efter ledningn med 1-0 i halvlek efter ett fint frisparksmål av Lovisa R i 37e minuten. Lidköpiing rensar undan ett skott på mållinjen och så kanske Lovisa skulle haft en straff i slutet på första så ledningen kunde varit större i halvlek. I andra halvleken är det lite små chanser åt bägge hållen och efter 8 minuter så får Lidköping en omställning och kommer fri mot Maliin i mål och gör 1-1. Sedan är det ställningskrig men i 85e blir det ytterligare en omställning med friläge och Lidköping gör 1-2 som blir slutresultat. Vi får ta nya tag och möter nu på söndag den 28e april kl 12.00 Malmö FF på Fryxellska Varmt Välkomna och heja fram tjejerna!! F-19 för 16 dagar sedan 0kommentarer