• Resultad Munkfors - Vålberg

Vilken match !! Puh.... Tjejerna gjorde en första period som var sisådär. Men under första perioden kom ändå ett mål från vår sida av Elin Å. Kanon! Sedan gick det lite sisådär med byten. I andra rycker vi ändå upp matchen men tyvärr kommer ett mål från Vålbergs nr 3 in i kassen 1-1. Under period två får vi ändå in 1 mål till och sen fick vi ändå ett övertag 4-2. Tyvärr får vi till en ut-visning och där ramlar det in ytterligare ett mål från motståndarna och den sista 15 sekunderna slår dom även in till 4-4 Men trots allt vi var jätteduktiga tycker jag. Stod upp väl mot Vålberg. Målskyttar Elin 2 st Mia 1 st Micka 1st /Annette Dam U 13 feb 2012 0kommentarer
  • MATCH Söndag 12 feb

Samling 14. 00 Hemmamatch Målvakt Nellie Backar 9 Malin E 12 Matillda 16 Mia 17 Sandra 37 Frida HE 38 Emma J Forward 27 Michelle 9 Felicia 28 Malin L Elin Å Frida HA Mikaela 4 Marie 14 Emma E 15 Ellen Dam U 9 feb 2012 0kommentarer