• Förlust i Kristinehamn

Formstarkt Kristinehamn tog ännu en seger Kristinehamn är svårstoppat för tillfället. När laget mötte Munkfors hemma i Brogårdshallen på torsdagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 4-1 (3-0, 0-0, 1-1) innebär att Kristinehamn nu har fyra segrar i följd i division 1 Region Svealand dam i innebandy. Munkfors tränare Karin Hallberg om matchen: – Det var en väldigt tung förlust idag. Vi gör en riktigt dålig första period där vi bara ställer in skorna. I andra perioden tar vi över mer och mer och sista perioden har Kristinehamn knappt något bollinnehav, men tyvärr lyckas vi inte sätta bollarna. Vi saknar helt enkelt det sista lilla idag för att ta trepoängaren. Men två godkända perioder, synd bara att vi tappar allt i första och nu tar vi nya tag inför nästa viktiga match mot Skälby på lördag. Kristinehamn spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom mål av Camilla Olsson, Therese Ingemarsson och Sofia Hellberg. Andra perioden blev mållös. Munkfors reducerade dock till 3-1 genom Marie Westerlund tidigt i tredje perioden och gav visst liv till matchen igen. Kristinehamn kunde dock avgöra till 4-1 med sju sekunder kvar av matchen genom Elin Yngve. Noterbart är att Kristinehamns Sofia Hellberg stod för tre poäng, varav ett mål. Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Kristinehamn på sjätte plats och Munkfors på femte plats. (källa VF-sporten) Matchfakta Periodsiffror 3 - 0, 0 - 0, 1 - 1 Skott 22 - 18 (12 - 5, 7 - 7, 3 - 6) Period 1 Målvakt - In 00:00 Moa Sevelin KIBF Målvakt - In 00:00 Malin Johansson MIBK Mål 04:04 1-0 Camilla Olsson(Sofia Hellberg) KIBF Mål 12:27 2-0 Therese Ingemarsson(Sofia Hellberg) KIBF Mål 15:50 3-0 Sofia Hellberg(Therese Ingemarsson) KIBF Period 2 Utvisning 14:46 Camilla Olsson(Låsning av klubba, 2 min) KIBF Period 3 Mål 00:50 3-1 Marie Westerlund(Karoline Häggstad) MIBK Utvisning 07:20 Sofia Hellberg(För många spelare, 2 min) KIBF Utvisning 07:20 Ellen Edvinsson(Slag, 2 min) MIBK Time Out - Borta 17:44 MIBK Mål 19:53 4-1 Elin Yngve(Camilla Olsson) KIBF Målvakt - Ut 20:00 Moa Sevelin KIBF Målvakt - Ut 20:00 Malin Johansson MIBK Dam A 6 feb 2022 0kommentarer
  • Tufft mot GS86

Serieledande GS 86 förlänger segersviten i division 1 Region Svealand dam i innebandy, på onsdagen vann vinstmaskinen borta mot fjärdeplacerade Munkfors. Efter segersiffrorna 6-4 (3-2, 0-1, 3-1) har nu GS 86 elva raka segrar. Munkfors svit på sju matcher i rad utan förlust bröts dock. – En bra division ett-match med fart och tufft närkampsspel. Trots ett långt uppehåll, gjorde vi en spelmässigt stark insats. Munkfors rutinerade spelare var effektiva och höll nerv i matchen till slutsignalen. Men ruskigt starkt att vinna den svåra bortamatchen mot Munkfors, kommenterade GS 86:s tränare Pär Johansson. Munkfors tränare Karin Hallberg tyckte så här om matchen: – Idag fick vi inte något gratis och tyvärr råkade vi ut för två skador i en tuff och ganska ful match. Första perioden går i GS favör, men resterande perioder jobbar vi stenhårt i försvaret, däremot lyckas vi inte sätta GS målvakt på prov. Hon får en alltför lugn resa idag. Men jag är stolt över våra tjejer och deras inställning, vi kämpar verkligen hela vägen. GS 86 var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 2-3. Efter 8.22 i andra perioden slog Ida Andersson Bohlin till åter igen, framspelad av Rebecca Söderlund och kvitterade för Munkfors. GS 86 tog kommandot i tredje perioden. Laget gick upp till 3-4 innan Munkfors kvitterade. Därefter handlade dock allt om GS 86 och till slut blev det seger, slutresultatet skrevs till 4-6. Noterbart är att Maritha Lidén gjorde tre mål för GS 86. Torsdag 3 februari 19.30 spelar Munkfors borta mot Kristinehamn. GS 86 möter Kungsör borta i Sporthallen Kungsör lördag 29 januari 16.00.(källa VF-Sporten) Matchfakta Period 1 Målvakt - In 00:00 Malin Johansson MIBK Mål 01:45 1-0 Ida Andersson Bohlin (Sandra Andersson Bohlin) MIBK Mål 04:49 1-1 Moa Strandberg (Cornelia Grytzelius) GS 86 Mål 12:44 1-2 Maritha Lidén GS 86 Mål 12:55 2-2 Emma Engström (Sara Jansson) MIBK Mål 17:57 2-3 Beatrice Dahlman-Zackrisson (Elina Ottosson) GS 86 Period 2 Mål 08:22 3-3 Ida Andersson Bohlin(Rebecca Söderlund) MIBK Utvisning 17:35 Ellen Edvinsson (Fasthållning, 2 min) MIBK Period 3 Mål 00:25 3-4 Julia Nilsson (Rebecca Berglund) GS 86 Mål 00:35 4-4 Marie Westerlund MIBK Mål 07:50 4-5 Maritha Lidén(Jonna Olsson) GS 86 Mål 14:16 4-6 Maritha Lidén GS 86 Time Out - Hemma 17:12 Målvakt - Ut 20:00 Malin Johansson MIBK Dam A 27 jan 2022 0kommentarer
  • Jämn drabbning i Hammarö Arena

Matchen mellan Skoghall Utv och Munkfors i Hammarö Arena slutade 4-4 (0-1, 2-2, 2-1, 0-0). Ett skönt trendbrott för Skoghall Utv, även om det inte blev seger. Laget hade före fredagens hemmamatch fem förluster i rad i division 1 Region Svealand dam i innebandy. Munkfors tränare Karin Hallberg tyckte så här om matchen: – Det är lite surt att tappa två poäng när det är fem sekunder kvar, men Skoghall bjöd upp till dans och hade väldig tur med målen. Vi vaknade lite för sent idag och var lite på hälarna. Med några ordinarie spelare borta ännu en gång krigar vi ändå på bra, men nu släpper vi detta och taggar inför nästa match. Det innebär sjunde matchen i rad utan förlust för Munkfors. Matchen blev den sjätte i rad utan seger för Skoghall Utv. (källa VF-sporten) Matchfakta Resultat 4-4 Periodsiffror 0 - 1, 2 - 2, 2 - 1, 0 - 0 Skott 23 - 32 (4 - 8, 7 - 11, 9 - 10, 3 - 3) Period 1 Målvakt - In 00:00 Sabina Kristensson Skoghall Målvakt - In 00:00 Malin Johansson MIBK Mål 10:09 0-1 Marie Westerlund(Alva Kervestig) MIBK Utvisning 11:42 Rebecka Törnkvist(Slag, 2 min) MIBK Missad straff 19:09 Adina Jonsson Skoghall Period 2 Mål 04:30 1-1 Lovisa Nilsson (Maja Persson) Skoghall Utvisning 04:37 Emma Engström (Slag, 2 min) MIBK Mål 10:16 1-2 Rebecca Söderlund (Karoline Häggstad) MIBK Mål 14:39 2-2 Adina Jonsson (Majken Lundqvist) Skoghall Utvisning 16:00 Majken Lundqvist(Slag, 2 min) Skoghall Mål 16:11 2-3 Sandra Andersson Bohlin (Ida Andersson Bohlin) MIBK Period 3 Mål 04:25 3-3 Maja Persson(Moa Mill) Skoghall Mål 14:32 3-4 Ida Beckman(Sandra Andersson Bohlin) MIBK Time Out - Hemma 16:53 Mål 19:55 4-4 Elin Stensson(Tilda Karlstad) Skoghall Period 4 Periodstart 00:00 Periodslut 05:00 Målvakt - Ut 05:00 Sabina Kristensson Skoghall Målvakt - Ut 05:00 Malin Johansson MIBK Dam A 23 jan 2022 0kommentarer