• Referat: Modo FF - Arnäs IF

2-1 (0-1,0-1) Hemmamatch mot Arnäs. Elias B inte med så Vilhelm stod i mål denna match. Matchen börjar relativt jämnt. Arnäs tar ledningen med 0-1 i den 11:é minuten, ett kanonskott från nära håll efter en fin prestation.. De har ett par riktigt rappa anfallare som kommer med hög fart i anfallen. Andra halvlek inleds med mycket chanser för Modo utan att få in bollen. Modo tar över mittfältet vilket skapar tryck framåt. I 3:e fortsätter Modo pressen och i den 10:e minuten gör Viggo 1-1 i en situation efter en hörna. Christian sätter sedan ledningsmålet 2-1 med ca 5 minuter kvar av matchen. Modo vänder återigen ett underläge till vinst, det är roligt och imponerande att göra det gång efter annan! Nils fick spelarnas utmärkelse som "man of the match", välförtjänt! Bra gjort av Vilhelm också att hoppa in som målvakt och göra en bra insats. I övrigt får Andreas priset som årets linjeman så här långt, vilka löpningar med flaggan i topp! P-08 22 jun 2022 0kommentarer
  • Referat: Modo FF - Sollefteå GIF FF 2

3-4 (0-1, 1-2) Lördagsmatch på hemmaplan mot Sollefteå Gif 2. Modo tar greppet om första delen av halvleken men Sollefteå kommer tillbaka och sätter 0-1 i den 17 minuten, vilket blir ett resultat som håller halvleken ut. Utjämnat spel i andra igen med ganska fysiskt spel bitvis, men från båda håll. Sollefteå faller hem med många spelare så det skapas väldigt lite ytor i anfallen för Modospelarna. Kvittering till 1-1 på nick av Viggo på frispark från Christian efter en lång frispark från mittlinjen. Tyvärr tar Sollefteå återigen ledningen med en minut kvar av andra halvleken. Lite ofokuserad start av Modo i 3:e leder till 1-3 efter ett par minuter in i tredje och uppförsbacken kändes tuff. Modo ger sig inte utan reducerar till 2-3 efter fint avslut av Vilhelm. Modo tar över i slutet på 3:e och öppnar sig lite bakåt, men det kändes som rätt taktik för att skapa chanser. I slutet kommenderade Joel från läktaren att Viggo skulle tråckla sig fram i straffområdet för att få straff. Sagt och gjort - straff! Tyvärr i ribban av Vilhelm men ingen skugga över honom, sådant som händer. Dagens tråkigaste var givetvis Christians skada, en sträckning i låret. Christian gör en bra match innan han får kliva av i andra. Nils gör en bra prestation som vänsterback idag, tuff att ta sig förbi och tar egna initiativ också. I övrigt lite halvtamt Modolag för dagen tycker jag. Nu laddar vi för 2 sista matcherna innan uppehållet! P-08 18 jun 2022 0kommentarer
  • Referat: Modo FF - Själevads IK / Moelven

3-2 (1-0) (1-2) P-08 16 jun 2022 0kommentarer