Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Myckle IK F-06/07

Följ

F-06/07

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej

Ekonomi säsongen 2019

16 nov 2018 25 kommentarer 494 visningar
Gabriella Stenlund Lagledare
 • 17 nov 2018 Anna-Karin Rantzow

  Jag väntar svar från kommunen om vad de betalar för att vara med i Städa Skellefteå i vår. Städningen ska ske från slutet av april och under maj. Om man anmäler sig är anmälan bindande.

  Rapportera

  Rapportera

 • 18 nov 2018 Anna Pantze

  Hej

  För att kunna anmäla sig till Piteå Summer games ska en del av cupavgiften betalas. Jag har tagit på mig att samla in 500 kr per familj nu innan 1 december. Anna-Karin och Patrik mfl. letar även städjobb för laget senare under våren.

  Alla swishar 500kr (innan 1 december). Skriv ert barns för- och efternamn i meddelande rutan. Mitt mobilnummer är 070-2877885 (Anna Pantze).

  De som vill sälja för att tjäna igen pengarna, skickar ett SMS till mig och meddelar vilket försäljningsalternativ ni röstar på (se nedan). Det finns fyra alternativ och jag återkommer till er som meddelat att ni vill sälja med mer info efter omröstningen. Alternativen är följande:

  Rapportera

  Rapportera

 • 18 nov 2018 Anna Pantze

  A. Kakburkar, från kakservice med säljtalong. Man säljer det man kan och vill. Säljer man 27-28 burkar, för 50 kr st, har man tjänat tillbaka 500kr. Säljer man färre gör det inget och man tjänar tillbaka en del av summan. Antal kakburkar beställs efter man sålt klart ur katalogen.

  B. Toapapper. Här är det säljkrav. Jag samlar in mer pengar i förväg och var och en får sälja ca 10 säckar lite beroende på hur många som säljer. Det måste bli jämna antal pallar. Varje säck innehåller 24 toarullar (Serla maximeter) och säljs för 190 kr. Man tjänar igen sina 500 kr, hela summan

  Rapportera

  Rapportera

 • 18 nov 2018 Anna Pantze

  C. Hushållspapper. Här är det säljkrav. Jag samlar in mer pengar i förväg och var och en får sälja ca 10 säckar lite beroende på hur många som säljer. Det måste bli jämna pallar. Varje säck innehåller 12 hushållsrullar (Serla maximeter) och säljs för 180 kr. Man tjänar igen sina 500 kr, hela summan

  D. Plastpåsar. Här är det säljkrav. Jag samlar in mer pengar i förväg och var och en får sälja 19 plastpåse förpackningar (samma som i fjol). Man tjänar igen sina 500 kr, hela summan

  Har man frågor eller funderar över något kan man kontakta mej

  Med vänlig hälsning, Anna

  Rapportera

  Rapportera

 • 19 nov 2018 Robin Hopkins

  H

  Rapportera

  Rapportera

 • 19 nov 2018 Micke Nilsson

  Jättebra alternativ😊 Vi väljer att sälja 10 säckar toapapper, säg till när vi ska betala för dem👍

  Rapportera

  Rapportera

 • 20 nov 2018 Gabriella Stenlund

  Vill göra ett förtydligande om inbetalning. Har pratat med Anna och de som väljer att sälja behöver inte betala 1 december. Betalningsdatum kommer när Anna fått besked från företaget.

  Vi vill också sälja toapapper.

  Rapportera

  Rapportera

 • 20 nov 2018 Anna-Karin Rantzow

  Vi säljer gärna toapapper.

  Rapportera

  Rapportera

 • 22 nov 2018 Robin Hopkins

  Vi väljer också gärna att sälja toapapper

  Rapportera

  Rapportera

 • 23 nov 2018 Patrik Edström

  Astrid tar toapapper

  Rapportera

  Rapportera

 • 29 nov 2018 Anna-Karin Rantzow

  Nu har Skellefteå kommun återkommit med info gällande Städa Skellefteå. Beroende på storlek på området så får man mellan 3000-3500kr. Anmälan ska göras i feb/mars och den är bindande.

  Rapportera

  Rapportera

 • 29 nov 2018 Jenny Forsberg

  Tove kommer att göra uppehåll i fotbollen nästa år.. och vi får se om suget kommer tillbaka säsongen 2020.. och kanske hon har mindre aktiviteter då..

  Så inga säljuppdrag för våran del..

  Rapportera

  Rapportera

 • 2 dec 2018 Anna Pantze

  Hej

  Elly Johansson, Emma Nyström, Ida Björk och Selma Sundbom har varken svarat eller betalat. Jag behöver svar från er snarast.

  Med vänlig hälsning, Anna

  Rapportera

  Rapportera

 • 2 dec 2018 Linda Hedlund

  Jag swichar 😊 (selma)

  Rapportera

  Rapportera

 • 3 dec 2018 Anna-Lena Johansson

  Har swishat.

  Rapportera

  Rapportera

 • 4 dec 2018 Anna Pantze

  Hej, nu har jag fått svar från alla utom Emma Nyström. Det som vill sälja vill helst sälja toapapper. Men då minsta beställningsvolym på toapapper är 4 pall krävs åtta säljare. Men det är endast 6 säljare. Därför blir det kakor. Jag beställer säljtalonger i veckan. Med vänlig hälsning, Anna

  Rapportera

  Rapportera

 • 12 dec 2018 Anna Pantze

  Säljtalonger för kakor finns att hämta på Mycklevägen 55. Hämta vid tillfälle. Då kakorna inte hinner komma innan jul säljs kakor fram till den 15 februari så kommer de innan sportlovet.
  Med vänlig hälsning, Anna 070-2877885

  Rapportera

  Rapportera

 • 22 jan Anna Pantze

  Påminnelse. Säljtalonger för Kakburkar, från kakservicefinns fortfarande att hämta på Mycklevägen 55 för de som vill sälja. Man säljer det man kan och vill. Säljer man 27-28 burkar, för 50 kr st, har man tjänat tillbaka 500kr. Säljer man färre gör det inget och man tjänar tillbaka en del av summan. Antal kakburkar beställs efter man sålt klart ur katalogen. 15 februari har vi sålt klart och därefter ska talongerna skickas in och efter att kakburkar mm levererats ska de familjer som inte betalt 500kr swisha in pengar till laget. Med vänlig hälsning, Anna

  Rapportera

  Rapportera

 • 6 feb Gabriella Stenlund

  Lämnar vi säljtalongerna till dig, Anna?

  Rapportera

  Rapportera

 • 6 feb Anna Pantze

  Japp lämna dem här, jag skickar in dem på måndagen den 18 februari

  Rapportera

  Rapportera

 • 12 feb Emma Vikström

  När vi sålde för kakservice för en annan förening fick alla själva registrera dig sin försäljning på nätet. Det var mycket smidigt och vi kunde se summan och hur den växte. Kanske ett alternativ?

  Rapportera

  Rapportera

 • 17 feb Anna Pantze

  Sista inlämningsdagen idag. Jag registrerar ikväll eftersom jag vill ha koll på ev. mellanskillnad mot 500kr. Det går även bra att fota talongen och SMSa mej. 070-2877885 Med vänlig hälsning, Anna

  Rapportera

  Rapportera

 • 24 feb Anna Pantze

  Kakorna finns för upphämtning. Gärna ikväll eller imorgon kväll. Vi är hemma.

  Rapportera

  Rapportera

 • 2 mar Anna Pantze

  Ni som sålt Swishar in pengarna till mej senast den 10 mars så jag kan betala räkningen. 070-2877885 märk med F0607 och ert barns namn. Sedan fattas endast 500kr från Emma Nyström (gissar att Agnes Rantzow betalar in själv direkt eftersom ni håller kassan). Så när jag fått swishat kakpengarna till mej och sista 500kr från Emma för jag över de sista pengarna till Rantzow. trevlig Helg!

  Rapportera

  Rapportera

 • 2 mar Anna-Karin Rantzow

  Yes, Agnes 500kr är insatt på kontot.

  Rapportera

  Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in
Senast uppladdade video
Ingen video uppladdad Logga in och ladda upp ert första klipp
Senast uppdaterade album
Inget album finns skapat Logga in som administratör och skapa ert första album