Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Malmö CK

Följ

Malmö CK

Följ oss för uppdateringar
Följ
Malmö CK

Kontaktinformation

Namn Malmö CK
Adress Ola Elleström Västmanlandsgatan 4C lgh 1
Postadress 21430 MALMÖ
Telefon +46735794792
E-post mail@malmocurlingklubb.se
Orgnr 802443-2687
Kontonr Postgiro 139 39 84 - 8

Om Malmö CK

Tid och plats
Malmö Curlingklubb spelar säsongen 2018/2019 i Landskrona, på curla.nu och i Kastrup Curlinghal, Røllikevej 3.

Säsongen startar i början av september och håller på fram till slutet av mars eller början av april.

Medlemskap
Medlemskap i Malmö Curlingklubb kostar
Senior 400 kr
Ung vuxen 22-25 år 300 kr
Junior -21 år 200 kr

För spel i Kastrup Curlinghal tillkommer
Senior/Ung vuxen 750 kr
Junior 500 kr

Prova på
Kom till hallen själv eller ta med dig en vän (för större sällskap, se Pay 'n' Play). Det enda du behöver göra är att klä dig i varma kläder som är lätta att röra sig i samt ett par varma skor, gärna med låga skaft och gummisula. Vi står för material och instruktion.

Är du rädd om ditt huvud kan en hjälm vara bra att ha med sig de första gångerna när balansen ska övas in på isen. Barn under 10 år ser vi gärna att föräldrarna är med och hjälper till med träningen för att underlätta för oss.

Vår verksamhet
Curling är inte en sport som passar alla, men det är en sport där ålder, kön och fysisk förmåga sällan begränsar vem som kan delta. Vi har här gjort en sammanfattning av vad det innebär att vara curlare inom några olika grupper.

Kids-curling 7-12 år
För barn i den här åldersgruppen är de 20 kg tunga stenarna svåra att kontrollera, och därför får de spela och träna en mer lekfull form av curling. På grund av ledarbrist i klubben kommer du som förälder att behöva ta ett visst ansvar för att den här verksamheten ska fungera bra.

Yngre junior 13-16 år
Som yngre junior kan du till vardags träna och spela med medlemmar i alla åldrar. Tillsammans med grannklubbarna genomförs aktiviteter som blandar träning eller tävling i curling med att lära känna jämnåriga curlare.

Junior 17-21 år
Från den här åldern kan du i stort sett delta i alla tävlingar som klubbens medlemmar brukar spela. Utöver regionala junioraktiviteter finns det möjlighet att åka på större träningsläger och tävlingar i både Sverige, Danmark och andra länder. Till vardags tränar och spelar du med medlemmar i alla åldrar.

Ung vuxen 22-25 år
Utbudet av tävlingar och träningsläger blir något mindre när du passerat junioråldern, men man kan fortsätta utveckla sitt spel i många år framåt (det finns gott om spelare som tillhör världseliten tills de är en bra bit över 40). Vill du klättra i seriesystemet eller försöka kvalificera dig för SM-tävlingar så kan du satsa för fullt på detta nu. Föredrar du att ta det lugnare och spela för det sociala umgängets skull så finns det gott om sådana turneringar också. Till vardags tränar och spelar du med medlemmar i alla åldrar.

Senior 26-99 år
Klubben har spel och träning för medlemmar i alla åldrar, där du kan delta på den nivå och frekvens som passar dig. Vill du klättra i seriesystemet eller försöka kvalificera dig för SM-tävlingar så kan du satsa på det. Föredrar du att ta det lugnare och spela för det sociala umgängets skull så finns det gott om sådana turneringar också.

Rullstolscurling
Vi har utrustning för att spela rullstolscurling i Malmö. Då tränar och spelar du tillsammans med gående medlemmar. I Tårnby finns en träningsgrupp med rullstolscurlare som klubben gärna hjälper dig att sammanstråla med.

Pay 'n' play OBS! Under säsongen 2018/2019 har vi inte möjlighet att anordna spelkvällar. Vår förhoppning är att kunna erbjuda det nästa säsong, hösten 2019.
Vi kan liva upp stämningen. Malmö Curlingklubb anordnar spelkvällar för just ert företag. Samla ihop personalen, dela upp er i 4-mannalag och kontakta oss. Varför inte utmana grannföretaget!? Företagsspelet sker på förutbestämda dagar (se Pay´n Play) och måste bokas. Principen "Först till kvarn gäller" så det gäller att hålla sig framme i god tid.
Hyra av bana i drygt 1,5 timme samt utlåning av material och instruktion av våra duktiga instruktörer ingår. Pris för allt detta är endast 1800 kronor per bana. Lämpligt antal är 8 personer per bana.