• Referat: Lobro - Östhammar SK

Match mot Östhammar och vinst med 12-0. Första halvlekens första minut drar Simon iväg en utsparka som Oskar snappar upp och 1-0 redan efter en minut, bättre start kan man inte få. Sen började målen att dugga tätt. I 5 min blir Ludde fälld i straffområdet och Oskar som har varit säkerheten själv på straffar slår tyvärr stolpe ut. I 19 minuten gör Hampus mål inspelad av Ludde, ett snyggt mål där hela laget är med och bygger upp anfallet. 3-0 kommer i 22 min på en hörna av Anton som Ludde nickar in. 4-0 gör Anton på en frispark en bit utanför straffområdet. I 36 min får vi en frispark igen utanför straffområdet och alla väntar sig att Hampus ska trycka till bollen, men istället passar han Ludde som står helt fri och skjuter in 5-0. I 37 min får vi frispark igen som Ludde slår in. 7-0 kommer i 41 min Anton gör mål och Hampus passar. En minut senare gör Oskar 8-0 efter ASS av Hampus. Andra halvleken Det blir inte samma fart på spelet som i första halvleken då Östhammar mest försöker att sparka bort bollen så långt det bara går, gärna ut i skogen. Men i 54 min tar Gurra bollen viker in från vänster och dynglar upp den i taket. 10-0 kommer av Burman efter en egen soloprestation. I 73 min får vi en straff igen som Hampus spelar lite försiktigt tillbaka till målvakten, så går det när man tänker på en sak och gör en annan. Men i 75 min får Hampus göra 11-0 framspelad av William . I 78 min får vi ytterligare en straff och då provar vi Ludde i stället och han lyckas att sätta 12 -0 som blir slutresultatet. Bra jobbat i dag med ett fint spel emellanåt. P-97 2 jun 2013 0kommentarer
  • Referat: Jomala IK P 97 - Lobro

Match på Åland mot Jomala. Slutresultat 1-1. Fösta halvleken består mest av krokiga passningar och sneda skott. Andra halvleken startar i alla fall bra för oss. Redan i 4 min blir Gurra fälld utanför straffområdet och Hampus kliver fram och trycker in frisparken, snyggt gjort. Annars så fortsatte vi, på våran idag fina linje med krokiga passningar och sneda skott. Ca 20 min in i matchen så får Jomala en utvisad efter Gurra och en Jomalaspelare legat och sparkat på varandra. Jomalaspelaren sparkade mest och fick rött kort medan Gurra bara fick gult. Då trodde man att kanske att segern var säkrad men så vart det inte. Med 10 min kvar kontrar Jomala in 1-1. Kanske ett rättvist resultat då vi hade ett par bra målchanser och även Jomala hade ett par bra målchanser, men Anton i mål idag var duktig och förtjänar ett extra plus P-97 27 maj 2013 0kommentarer
  • Referat: Lobro - Rasbo IK P 98

Ännu en seger mot Rasbo med 4-1. Skön seger då vi fick lite motstånd. Rasbo har en blandning av spelare födda 96-99 där man försökte att nå 96 spelarna på topp med många långbollar, men vi klarade av och ta bort bollarna som slogs. 1:a halvlek. Redan i 2 min så får vi en frispark ute på vänster kant som Oskar slår. Man hör Oskar säga nej när han slår in den, men den dalar in över deras målvakt och in i mål. Det är då man får säga att det var meningen så. 1-0 till oss. I åttonde minuten så får Simon våran målvakt bollen som drar iväg en utspark upp till Ludde som återigen får göra mål. Det är härligt att man som målvakt får ass poäng. Det var väldigt intensivt dom första 20 min. och redan i 11 min kvitterar Rasbo till 2-1. Men glädjen för dom varar inte så länge då vi kommer i ett fint anfall där Ludde får bollen på kanten och slår ett perfekt inlägg till William som bara behöver och sätta till foten och det står 3-1 till oss. 2: halvlek. Andra halvleken så så bevakar vi våran ledning då Rasbo fortsätter att slå långa bollar på sina stora och snabba toppspelare utan några större problem för oss att plocka bort bollen för dom. En kvart in i andra halvleken så får Oskar bollen på kanten och slår ett perfekt inlägg till Ludde som nickar in 4-1. Nu känns det säkert med en ledning på 3 mål och vi har inga problem att hålla undan matchen ut. I dag så vill jag dela ut några extra plus till laget även om hela laget spelade bra. Joel går från klarhet till klarhet mycket säker där bak utan misstag under hela matchen, undrar hur bra han skulle blivit om han fortsatt med fottboll. Ludde som fortsätter att göra mål och jobbar och sliter på topp även om han har ont så biter han ihop och kör. Gurra som spelar över hela planen, ena stunden är han nere i försvaret och sparkar bort bollen och nästa stund är han med och spelar upp bollen till anfall. Han hade flera uppspel på kanten så var underbara och se. För dom som inte vet så har han varit med i Upplandlaget och tränat och spelat och han är en av 23 spelare kvar. Jättekul för honom. Bäst på kanten var Jonatan som hämtade många bollar som slogs över vägen Lobroooooooo........ P-97 19 maj 2013 0kommentarer
  • Referat: Alunda/olands FF - Lobro

Vinst mot Alunda/Oland med 3-1. Vi provar på att spela med en tre backslinje i första halvlek utan större lycka. Tanken var att vi skulle få våra yttermittfältare lite högre upp i plan så att vi skulle få mer spel på kanterna med flera inlägg. Så vart nu inte fallet då vi vart lite osäkra i backlinje och mittfällt, många långa raka bollar utan adress slogs i stället för att använda kanterna 1:a halvlek. Det var inte så mycket och skriva om. En bit in i halvleken får vi en straff mot oss då Anti fick bollen på handen och Alunda slog in den, men Simon var på den, men det räckte tyvärr inte till. I 23 min blir Ludde fälld i straffområdet, den hade vi jobbat oss till då det var ett par andra tveksamma tillfällen som dommaren inte blåste. Oskar våran straffskytt kliver fram och sätter 1-1 säkert i mål som vanligt. Redan 4 min senare har vi ett klapp klapp spel i straffområdet där vi väggar oss igenom och Ludde sätter bollen i mål. 2: halvlek. Vi går tillbaka till 4-4-2 och det ser mycket säkrare ut på planen. Vi jobbar på bra i den här halvleken, spelet fungerar bättre och det känns tryggt på sidan av planen. Johan punkterar matchen med ett vackert skott från sin högersida på en retur på en Alundaspelare 3-1 känns skönt. Det var lite känslor på planen i dag då båda lagen ville vinna matchen, mycket kamp och kämpa. Vid en hög spark från en Alundaspelare fick Gurra en sko inopererad i huvudet, vi fick frispark men inget gult kort till Alundaspelaren det känns inte bra då han hade rött sårigt märke från örat upp till pannan. Killarna på planen hörde att dommaren sa att han alldrig träffade huvudet på Gurra. Annars var det en kul match då Alundas backlinje var mycket duktiga tycker jag. BRA JOBBAT Lobrooooooooooo, nästa match Rasbo P-97 12 maj 2013 0kommentarer