• Förlust i seriepremiären

Det blev en tuff förlust mot ett taggat hemmalag som tog kommandot direkt i matchen och satte dit både 1-0 och 2-0 dom första fem minutrarna, och sedan även 3-0 lite drygt en minut innan periodpaus. Men efter lite taktiska korrigeringar i periodpaus klev Lindome ut i andra perioden och skapade betydligt fler målchanser samt fick även utdelning på sina försök. Vilket innebar att efter två spelade perioder var ställningen 5-5. Men när tredje perioden startade lade Stenungsund i en extra växel och Lindomes sju utespelare hängde inte med i tempohöjningen vilket innebar att siffrorna drog iväg och slutade på 12-6 till Stenungsund. Men med tanke på förutsättningarna och endast sju utespelare i matchtruppen så gjorde Lindome en stark insats och kan trots resultatet ändå ta med sig mycket gott ifrån matchen. Matchens tre stjärnor: * * * Felix Juréen, 4 mål och 1 assist varav ett riktigt snyggt mål som letade sig in i bortre kryss * * William Nissfeldt, Med lite drygt 40 min speltid och 1 assist stod han för en riktigt fin insats i båda ändarna * Hugo Larsson, Stod för ett par riktigt fina räddningar i sin debutmatch i HJ Herrjunior 7 okt 2023 1kommentar