• Referat: IF Lejonet - Limhamn Hockey

Det blev seger men det satt långt inne. Vi vände sista 5 minuterna med två viljemål. Ybring kom från utvisningsbåset i 3 mot 5 och kom fri och tryckte in den. Linus Lindh tryckte in matchvinnande 2-1 målet på en retur. Slarvigt och hafsigt spel var det långa stunder men rackarns skönt att kunna vända. Avstängning att vänta för Jesper Manhem efter en spearing situation framför vårt mål som såg lite oturlig ut i en kamp situation. Det slutade med butt ending i halsen från Landskrona killen som kunde slutat illa. Bägge fick för övrigt samma straff, match penalty. Skotten vann vi med 40-32. J20 19 okt 2013 0kommentarer
  • Referat: Limhamn Limeburners - Helsingborg Redskins

Det gick vägen ! Limhamns juniorer tog dubbeln - kvalseger i både J18 och J20 till Division 1. Fantastiskt grabbar och ledare ! Matchen mot Helsingborg var helt avgörande, vinnaren skulle ta sig ett steg upp i seriehierarkin. Det blev Limhamn. Malmökillarna födda 1996 gjorde en storstilad insats och ledde Limhamnslaget till segern. Wackå gjorde 1-0 på assist från Nylander, och Nylander spädde själv på med 2-0 målet. 2-1 efer första perren. I andra gjorde Dante Rosberg, också född 1996, 3-1 innan Malte Sjögren gjorde 4-1. Hela Malmökedjan blev alltså målskyttar innan halva matchen var över. 5-2 målet gjorde Sebastian Hansson. Tredje perioden blev mest ett ställningskrig där Limhamns bevakade sin ledning. Helsingborg gör en stark match men Limhamn drar längsta strået. Periodsiffror: 5-3 (2-1,3-1,0-1) Skotten: 32-35 (8-12,8-12,16-11) J20 19 mar 2013 0kommentarer
  • Referat: Limhamn Limeburners - Värnamo

Matchen ? En tränares mardröm. Mål i snart sett varje anfall åt båda håll. 16-8 i en match som betyder så mycket är nästan obegripligt. Men det viktigaste var ändå att vi tog oss tillbaks till Sveriges näst högsta J18 serie, näst under J18 elit. Periodsiffror: Limhamn - Värnamo 16-8 (2-3,5-1,9-4) Skotten: 51-38 (19-9,18-10,14-19) J20 17 mar 2013 0kommentarer