• Referat: Stenkyrka IF - Levide IF

Matchen igår mot Stenkyrka går inte som vi vill vi börjar första halvleken riktigt svagt och släpper in 1:0 efter. 3 minuter sedan fortsätter det nedåt, och släpper in 2:0 och 3:0 snart efter och går in i pausen med en svag insats försvarsvis, sedan efter paus släpper vi in 4:0 snabbt efter paus, sedan i den 87:e minuten ordnar KC en straff som yurii sätter i krysset och matchen slutar 4:1. Malte gav kepan till yurii som gjorde en fin straff. På Lördag möter vi FC Gute på hemse konstgräs vi behöver allt stöd vi kan få! Herr Senior 22 feb 0kommentarer
  • Träningsmatch mot Stenkyrka IF

Vi spelar en träningsmatch mot Stenkyrka IF imorgon på Slites Konstgräs. Kom och heja matchen börjar kl 19:30!💚 Herr Senior 20 feb 0kommentarer
  • Referat: Fardhem Garda BK - Levide IF

Vi möter ett starkt FG på Hemse konstgräs och står upp riktigt bra! Matchen börjar med mycket boll för motståndarlaget men vi står bra och välplacerade i försvaret. I den 16:e minuten gör vår Yurii ett mål utanför boxen som tar en liten studs på försvararen som ställer målvakten ock bollen rullar in. Vi fortsätter att försvara väl och börjar även skapa chanser på chanser, detta leder till att FG har fler kontrings möjligheter men vårt försvar håller tätt och Malte i målet för några grymma räddningar. Vi går in i vilopausen som idag var efter 30 minuter med en 0:1 ledning. Den andra halvleken av tre börjar FG starkt och får mål i den 44 minuten med hjälp av deras nummer 2 som Malte i mål inte kan göra något åt. Vi fortsätter att skapa chanser och nu är dem ännu farligare men vi lyckas inte få in något mål. I sista pausen står det 1:1 i den sista halvleken trycker vi på bra och skapar ännu fler chanser men det gör även FG men Malte står som en mur i målet och gör flera dubbelräddningar. I matchens sista moment lägger Yurii en fin boll till KC som är fri mot målvakten och blir fälld precis utanför straffområdet och FGs målvakt för rött kort och får gå av planen, vi lyckas inte konvertera frisparken och matchen slutar 1:1, vi utsåg vår man of the match till Malte som var som en mur i målet och har otur att inte hålla nollan, men en annan spelare som var nära att få kepsen idag var Alfred som var extremt stabil på högerkanten. Vi tackar för alla som kom och hejade på oss vi fortsätter att träna och kör på! Herr Senior 17 feb 0kommentarer