• Referat: Skultorps IF U - Levene-Skogslunds IF

Då var premiären avklarad. Det kanske inte riktigt blev vad vi hoppats på. Början på varje halvlek är bra, stundtals riktigt bra. Vi skapar lägen i båda halvlekarna som borde resulterat i ett antal mål, men inte i dag. Konditionen sitter inte riktigt än så vi blir nedtryckta i slutet av båda halvlekarna. Siffrorna rann iväg lite för mycket men vi har definitivt något att bygga på! Så länge vi orkar att göra överföringar och ge varandra understöd i defensiven, när vi orkar trycka upp våra kanter och komma högt i plan när vi äger boll ja då är vi riktigt bra. Som sagt, det ser inte alls dåligt ut. Och nyckeln till detta är att planera in så ni kan komma upp och träna, svårare än så är det inte. Nya tag på lördag när SIL kommer på besök. Conny/Peter Dam 18 apr 2022 1kommentar
  • Äntligen!! Första träningsmatchen avklarad.

Efter många om och men blev det tillslut träningsmatch mot Rackeby/Kållandsö efter att Vedum ställt in på grund av dåligt med folk. Och ont om spelare fick vi också, hela 6st A-lagsdebutanter från vårt ungdomslag fick ställas på plan från start och vi får bara ihop till 1 avbytare och hon är målvakt och ställer upp som utespelare, fantastiskt! Första halvlek är riktigt bra, jämna första 10 sedan är det lite övertag för oss. Efter 17 minuter frispelas Emelie som snyggt lobbar in 1-0. I 30:e minuten får Elsa en fin passning och får på ett bra avslut men täcks bort. Rackeby har ett farligt avslut på oss i 35:e minuten som sitter i ribban. Sammantaget är 1:a halvlek över förväntan med bra spel och bra disiplin. 2:a halvlek börjar jämt, vi får ett läge där vi pressar högt och bryter en passning i deras backlinje men vårt avslut går utanför. Sedan tar Rackeby över, det märks att vi bara har 1 avbytare och dom trycker ner oss rätt rejält. Hanna i målet får göra några riktigt goa räddningar men i 69:e minuten kviterar Rackeby. Men efter målet så rycker vi upp oss och jämnar ut spelet igen. Thyra har ett skott strax utanför i 72:a minuten, strax efter har Emelie ett skott i ribban och i 88:e minuten får vi en frispark men den sitter tyvärr i muren. Så förutom 20 minuter i andra halvlek så gör vi en riktigt bra första träningsmatch. Stort tack till våra rutinerade spelare som tar bra hand om våra unga debutanter. Och Hanna, Meja; Elsa, Amalia, Thyra och Alice vilken bra debut ni gör! Conny/Peter Dam 4 apr 2022 0kommentarer
  • Välkomna till laget.se – Här finns viktig information!

Välkommen till er nya gruppsida på laget.se! Den blir central i all kommunikation mellan aktiva, ledare, föräldrar och andra intresserade. För att komma igång direkt med en bra kommunikation i och omkring gruppen finns ett antal viktiga punkter för sidans administratör: • Logga in och lägga till alla aktiva och ledare under Medlemmar. • Fylla på kalendern med alla inplanerade aktiviteter. Matcher läggs till via Serier medan träningar och andra aktiviteter läggs till via Aktiviteter. • Skriv nyheter löpande och berätta om verksamheten. I takt med att nya nyheter läggs till kommer den här nyhetstexten att försvinna. Om någon i gruppen har frågor om laget.se är man alltid välkommen att kontakta vår support på support@laget.se eller 019-15 44 00. Varmt välkomna till laget.se! Dam 17 nov 2021 0kommentarer