• Malung - LBK 3-6

Efter en ganska tillintetsägande vinst mot Rydaholm som vi vann hemma med 8-3 så gick bussen mot Malung igår. Vi kom fram till Malung sent på fredagskvällen, hade en träning på morgonen klockan 09:30-10:30, ett besök på ccm fabriken, lunch och vila innan matchen mot division 2 laget Malung. Första perioden tycker jag vi är med riktigt bra och tar ledningen med 1-0. Efter ca 15 minuter blir det lite gruff och vi får en fem minuters utvisning medan Malung bara får en tvåa. Det resulterar i ett 3 minuters powerplay där Malung gör två mål. Skotten slutar 15-9 till Malung i första. Vi känner att vi är lika bra som Malung i fem mot fem spelet och ska fortsätta spela vårt spel. Det gör vi och det bär frukt, vi vinner perioden med 4-1 och skotten med 13-6. Det blir lite powerplay åt båda håll men varken vi eller Malung lyckas göra mål i numerärt överläge. I sista, som jag egentligen tycker är vår bästa period spelar vi riktigt bra hockey och Malung skapar inte mycket. Vi gör däremot ett mål och fastställer slutresultatet till 6-3. Skotten i sista blir 10-10. Vi gör en riktigt bra match och jag tycker vi visar att vi har en riktigt hög högsta nivå när vi är fokuserade och alla ger allt! Imorgon rullar bussen mot Sunne för ytterligare ett division 2 motstånd, pucken släpps 14:00 Herr A för 5 dagar sedan 0kommentarer
  • Lerumspucken för A1:2 på lördag!

Välkommen till en heldag med ishockey! På lördag 14/9 ses vi i ishallen för Lerumspucken för A-ungdom! Bra ishockey, kaffe mm utlovas 👍 Klassisk skylt ovanför ingången! Lerums BK för 7 dagar sedan 0kommentarer
  • LBK - Rydaholm...nu på Lördag 14:00

Nu på lördag 7 Sept gästas Vättlehallen av smålänningarna från Rydaholm Det skall bli spännande att möta ett lag utanför våran region Så trotsa nu det varma fina vädret och kom till hallen och stötta ditt lag Vi kan garanterat lova kyla och en bra och underhållande ishockeymatch i Vättlehallen Klicka Här--->Säsongskort Grundserie 2024 (giltligt tom 2 dec 2024) Klicka Här-->50/50 lotter inför matchen mot Rydaholm Cafét är öppet Fri Entré (frivillig entréavgift) Matchstart 14:00 Välkomna! Herr A för 13 dagar sedan 0kommentarer