Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Lekstorps IF A-lag Herrar

Följ

A-lag Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ
Tabell
Lag M V O F P
1 Gunnared KIF 7 5 0 2 15
2 GoldCoast FC 6 4 1 1 13
3 Lekstorps IF 6 4 0 2 12
4 IFK Hindås 6 4 0 2 12
5 Gothenburg Celtic FC 7 3 1 3 10
6 Sjövalla FK 6 2 2 2 8
7 Härryda IF 6 2 1 3 7
8 Annedal FF 6 2 1 3 7
9 Johannebergs IF 6 1 0 5 3
10 Partille IF SC 6 1 0 5 3

Match

Lekstorps IF

2 - 1
LP Idrottsplats 1
8 september 2021
19:00

Härryda IF

Referat

Referat: Lekstorps IF - Härryda IF

Hemmamatch igen, en onsdag kväll i Gråbo. Till en början lite vind och en låg sol som ställde till vissa besvär. Ragnar, vår sluge kapten, vann slantsinglingen och valde vinden och solen i ryggen i 1:a halvlek.
Inför den här matchen hade vi rätt många på bänken för både Robin, Otto och Jesper var inte helt kuranta dagen innan match. Nu visade sig att Otto kunde köra på 100% medans Robin och Jesper inte kunde lägga in de högsta växlarna. Nu var dessa gossar bra ändå, men det finns mer där "under huven".

Vi börjar matchen lite trevande, men det gör som tur är vår motståndare Härryda också, men efter en kvart-tjugo minuter tar vi över mer och mer och börjar skapa chanser. Kanske inte så vassa, men Härryda kommer i princip bara till vårt straffområde. Leo, målvakt för dagen, behöver sannnerligen inte göra många räddningar.

Runt matchminut 25 spelar killarna i backlinjen lugnt och metodiskt fram och tillbaka, Simme får bollen och ser att Linus sticker på djupet. Simme leverar in riktigt fin lång boll och Linus förvaltar chansen väl och sätter 1-0 med vänstern. Välförtjänt :-) Resten av halvleken spelar vi helt OK, vissa anfall riktigt fina, men lite väl ofta gör vi felsbeslut och håller bollen för LÄNGE eller att man för TIDIGT vill slå den där avgörande genomskäraren till sin anfallskompis.

I andra kontrollerar vi spelet, vi har dock svårt att förvalta vår chanser och vi bör ju få till det där förlösande 2-0 målet. Jag vet inte om vi inte orkar eller vågar fylla på i boxen. Det är små detaljer som vi måste jobba på. I minut 65 kommer kallduschen, en i Härryda drar på ett inlägg och träffar Ragnars arm. Domarn blåser straff. Rätt eler fel, ja domaren bestämmer. Härryda spelaren sätter bollen otagbart. Sååå orättvist det känns :-(
Men skam den som ger sig, våra gubbar krigar på och vi satsar friskt framåt. Härryda ser mer och mer trötta ut. Otto skjuter i ribban och vi skapar ett ordentligt tryck.
I 85:e minuten får vi en frispark 10 meter in på deras planhalva. Alvin stegar fram och med sin känsliga vänsterfot får han till ett fin fint inlägg som Dennis nickar in sååå fint och kontrollerat - nice. Efter det orkar inte Härryda svara och vi vinner rättvist i en bra och trevlig match.
***
Återigen en riktigt bra laginsats - tack gubs !!!
Denna afton rosar vi: Ragge, Simme, Alvin, Dennis, Linus och Joakim

Mvh Mats