• Referat: Håfreströms IF lag 2 - Laxarby IF lag 9 manna

LIFs herrar fick ge sig mot serieledarna Håfreströms IF 2, men gjorde en riktigt bra bortamatch och hade flertalet chanser under matchen men fick inte in bollen förrän de sista tio minuterna, då det dubbla utdelningar men då hade redan HIF avgjort matchen med fyra mål. Matchen spelades med 9-mannaspel, och LIF får ta nya tag i nästa match som är på fredag 5/6 hemma mot Fengersfors IK lag 2. Båda målen för LIF gjordes av Patrik Augustsson. A-lag Herrar 4 jun 2015 0kommentarer
  • Bortamatch mot serieledarna 1/6

På måndag 1 juni möter LIF Håfreströms IF lag 2 som nu leder serien, och det blir 9-manna spel Följande spelare är uttagna: Johan H, Jonas A, Simon S, Niklas A, Emil B, Daniel D, Emanuel M, Magnus O, Patrick E, Niklas Ö, Rickard G och Patrik A. A-lag Herrar 30 maj 2015 0kommentarer
  • LIF-seger i derbyt mot DLIK

LIF tog en säker seger mot Dals Långeds IKs lag 2, och vann till slut med 7-1. Tanken var att det skulle bli 11-mannamatch, så LIF hade 16st spelare tillgängliga men då DLIK också har möjlighet till 9-mannaspel och inte fick ihop tillräckligt med spelare, blev det 9-mannamatch. LIF dominerade matchen stort, och tog tidigt en klar ledning med 4-0 redan efter 20min, efter ett äkta hat-trick av Kim, där DLIK reducerade i mitten av halvleken. I övrigt var det flera lägen av LIF som dock inte resulterade, och det fortsatte även i andra halvleken, då LIF hade några "öppna lägen" som missades. Till slut blev det dock utdelning på straff i 60:e min efter en frilägesutvisning av en DLIK-spelare, och ytterligare två mål tillkom efter detta. Matchen spelades i störtregn, blåst och kallt väder, och alla på planen kämpade väl på den regntunga planen, där LIF hade en fördel med att ha tre avbytare mot DLIKs enda. LIF visade stundtals prov på bra spel och försökte rulla bollen på de stora ytor som erbjöds, där Niklas på mitten och Jonas bakåt bar säkra kort. Ett plus måste också 4-målsskytten Kim ha! Bra spelat grabbar! Fakta: 1-0 7 Simon Sjöholm (-) 2-0 14 Kim Mäki (Simon S) 3-0 17 Kim Mäki (Jan E) 4-0 20 Kim Mäki (Niklas A) 4-1 26 DLIK 5-1 60 Jan Edgren (str) 6-1 63 Emanuel Martinsson (Kim M) 7-1 84 Kim Mäki (Jonas A) A-lag Herrar 24 maj 2015 0kommentarer