• Referat: Laxarby IF - Ämterviks FF

Vi gör en riktigt bra match mot serieledarna, och trots att vi inte har några avbytare så orkar alla hela matchen och står upp fysiskt bra. Vi får en kanonstart med mål i första minuten och sen är det ganska jämnt spel, dår ÄFF går ikapp två gånger. I andra så visar vi att vi har den bästa forwarden av alla lag, då Wilma avgör matchen med två snygga mål, och i övrigt mycket uppoffrande spel av samtliga i LIF. 1-0 1 Wilma (Clara) 1-1 3 ÄFF 2-1 20 Hanna (-) 2-2 22 ÄFF 3-2 28 Wilma (Hanna) 4-2 50 Wilma (Cissi) A-lag Damer 1 okt 2015 0kommentarer
  • Referat: Råtorps IK - Laxarby IF

Andra matchen i hemma-sammandraget blev en helt annan än den första. LIF tog tag i matchen direkt och dominerade tillställningen stort, och det kunde ha blivit betydligt fler mål än de 6st som gjordes. Till fakta ska sägas att Råtorp fick sin bästa spelare skadad redan i inledningen av matchen, och det gjorde att de i nte hade någon avbytare, mentrots detta rullade vi bollen riktigt bra och vägvinnande som ju gav resultat. Alla gjorde en mycket bra match! Fakta: 0-1 2 Hanna (Clara) 0-2 10 Hanna 0-3 11 Agnes (Clara) 0-4 24 Agnes (Louise) 0-5 30 Hanna (Alice) 0-6 40 Louise (Clara) A-lag Damer 15 jul 2015 0kommentarer
  • Referat: Laxarby IF - IFK Skoghall DF

Vi gör en ganska blek match mot seriens bästa lag, och då slutade som det brukar göra med en förlust. LIF tog dock ledningen redan i 2:a minuten genom Hanna, men sen var det roliga slut! Skoghall rullade bollen mycket snabbare och bättre än oss och även om vi gör en klart bättre andra halvlek, så kan vi inte rå på gästerna som innan matchen var slut hann de med att göra fem mål. Bäst i LIF Lina T Fakta: 1-0 2 Hanna (Clara) 1-1 11 Skoghall 1-2 24 Skoghall 1-3 28 Skoghall 1-4 32 Skoghall 1-5 39 Skoghall A-lag Damer 15 jul 2015 0kommentarer